3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Májusi bérlakás-pályázat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.04.29. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-05-04 15:32
 
 

Figyelem! Ez a cikk elavult!
Bezár
Cikk küldés
 
 

A májusban pályázható gyöngyösi bérlakások listája.

 

Gyöngyös Város Polgármestere az Önkormányzat tulajdonában lévõ lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet alapján az érvényes lakásigényléssel, valamint bérleti jogviszonnyal rendelkezõk számára zártkörû pályázatot hirdet Gyöngyös Város Önkormányzatának tulajdonában lévõ, az alábbiakban felsorolt bérlakások bérbevételére, illetve azok bérleti jogviszonyának megújítására.

A pályázatok benyújtásának helye:

Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal

Jegyzõi Iroda Vagyonkezelõ Csoport (lakásügy)

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. május 13. (szerda)

A pályázatok elbírálásának határideje: 2015. május 28.

A pályázatokat a Képviselõ-testület Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága bírálja el. A pályázatok eredményérõl levélben kapnak a pályázók tájékoztatást.

A pályázatot arra rendszeresített nyomtatványon kell benyújtani, illetve az egyes pályázott lakásokra külön-külön pályázati adatlapot kell kitölteni. Egy pályázó több lakásra is adhat be pályázatot, a nyertes pályázó bérleti szerzõdést csak egy lakás bérletére köthet. A pályázat a szükséges dokumentumokkal, illetve azok másolatával külön, zárt borítékban nyújtható be. A borítékra kérjük ráírni a pályázott bérlakás címét. A pályázatban szereplõ adatok valódiságát a Polgármesteri Hivatal jogosult ellenõrizni.

Eredményes pályázat esetén a bérleti szerzõdés fennállása alatt a bérlõ köteles életvitelszerûen a lakásban lakni. A bérleti jogviszony összes idõtartama meghosszabbítás esetén sem haladhatja meg a 7 évet. A bérleti díjon felül a bérlõ kötelezettsége a fenntartási költségek, továbbá a rendeletben meghatározott külön szolgáltatások költségének megfizetése. A bérlõt terheli a bérleti szerzõdés közjegyzõi okiratba foglalásának költsége, valamint – a jövedelmi helyzettõl függõen csökkentett lakbért fizetõ bérlõk kivételével – kéthavi bérleti díjnak megfelelõ összegû óvadék megfizetése.

A részletes pályázati anyag megtekinthetõ Gyöngyös Város honlapján (www.gyongyos.hu), a Városgondozási Zrt. honlapján (www.vgrt.hu), a Gyöngyösi Városi Televízió Képújságjában és a Polgármesteri Hivatal hirdetõtábláján. A pályázatokkal kapcsolatos bõvebb információ, pályázati anyag, mûszaki dokumentáció beszerezhetõ a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Jegyzõi Iroda Vagyonkezelõ Csoportjánál (Gyöngyös, Fõ tér 13. fsz/4. iroda, Lakatosné Szöllõsi Andrea).


Közösségi funkciók