3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A Fidesz az ajánlásgyűjtés során is konzultál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.08.26. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A már korábban is sikeresnek nyilvánított konzultációt folytatja a Fidesz az ajánlások gyűjtése során is.

 

A Fidesz-KDNP egy egri sajtótájékoztató keretében mutatta be a párt megyei polgármester jelöltjeit. Tatár László, a gyöngyösi jelölt az eseményen új városstartégiát és élhető Gyöngyöst ígért a város lakóinak. A legfontosabbak között említette a foglalkoztatási, egészségügyi valamint a turizmust érintő kérdéseket

Horváth László, a gyöngyösi térség országgyűlési képviselője azt is tudatta: Heves megyében 73 képviselő- és 29 polgármesterjelölt indul a Fidesz színeiben, négyen pedig a párt támogatásával méretik meg magukat a választáson.

Gyöngyösön is sajtótájékoztatót tartott a Fidesz polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei, melyen bejelentették:

augusztus 25-én megkezdték a jelölteket támogató ajánlások gyűjtését a Fidesz-KDNP gyöngyösi csapatának tagjai.

- Egy percet sem késlekedtünk: a választást megelőző ötvenedik napon, szombaton elkezdtük jelöltjeink bemutatását. E személyes találkozások alkalmával lehet a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, szakértői csapatát, valamint a pártszövetség megyei listáját támogatni. A tíz önkormányzati képviselőjelöltet és elképzeléseiket egyenként, részletesen bemutató kiadványaink is a postaládákba kerültek már az első napon. Az ajánlások gyűjtése újabb lehetőséget kínál számunkra, hogy a gyöngyösiekkel személyes konzultáljunk a város fejlesztési irányáról– hangsúlyozta a kormánypárt polgármesterjelöltje, Dr. Tatár László.

- A jelölti újságokból is kiolvasható: mi mind a tíz körzetben felkészült szakértők támogatására kérjük a gyöngyösiek bizalmát. Erős felhatalmazással lehet erős érdekképviseletet elérni a város számára. Mi készen állunk a feladatra – húzta alá a polgármesterjelölt.

Ezt követően Eperjesi László építész, a 2. számú választókörzet jelöltje arra hívta fel a figyelmet, hogy a hónapok óta megkezdett szakmai konzultációk hatására egyre bővebb a pártszövetség városfejlesztési programja.

- Eddig is rengeteget konzultáltunk a gyöngyösiekkel, és az ajánlás erre a célra újabb kiváló alkalom. Olyan várost szeretnénk működtetni, amely épített emlékeivel, középületeivel is vonzza a látogatókat, miközben az itt élők is jól érzik magukat a környezetükben. A lemaradásba került városrészek – köztük saját körzetem is - megérdemlik a megújítást – vázolta fel Eperjesi László.

Hangsúlyozta: több forrást kell biztosítani az utak rendbetételére, és a tömegközlekedést is érdemes hozzáigazítani az utasok igényeihez.

- Tarthatatlan például, hogy a kórházba nem tudnak eljutni az idősek helyijárattal, ezen mindenképpen változtatni kell. Mindannyian hosszan sorolhatnánk az utcákat, tereket, ahonnan hiányzik egy tisztességes állapotú pad, egy barátságos, jól felszerelt játszótér, vagy épp néhány új parkoló. Ezeket a kérdéseket mi egységes koncepció alapján, városi szinten szándékozunk kezelni, mert a tüneti beavatkozás hosszútávon nem elegendő – mondta a képviselőjelölt.


Közösségi funkciók