3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Pályázat sporttevékenységek támogatására

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.03.20. szerda
 
Utoljára módosítva: 2019-03-20 17:11
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sportbizottsága 2019. évre sporttevékenységek támogatására pályázatot hirdet a városban működő civil szervezetek, intézmények, alapítványok, nemzetiségi önkormányzatok és magánszemélyek részére. Továbbá azon helyi szervezet, intézmény részére is, amelynek bejegyzett országos vagy regionális szervezete Gyöngyös város közigazgatási területén szervezeti egységgel rendelkezik, vagy tevékenységét kizárólag vagy elsősorban Gyöngyös város lakossága érdekében végzi. A nem gyöngyösi székhelyű helyi szervezetnek, intézménynek az Önkormányzat közigazgatási területén belül kell működnie.

     

    A Bizottság a pályázat keretében támogatást kíván nyújtani sportcélú tevékenységekre.

    A támogatás az Önkormányzat közigazgatási területén belül működő azon pályázóknak nyújtható, amelyeknek vagy akiknek a támogatott tevékenysége Gyöngyös város hírnevét és tekintélyét növelő események megvalósítására irányul, illetve a helyi érdekeket szolgálja.

    Elszámolható költségek:

    • rendezvény céljából igénybe vett hang-, fénytechnika bérlése, rendezői, szervező díj kifizetése, hatósági és egyéb a rendezvény megvalósításához szükséges engedélyek által szabott díjak kifizetése, sport és egyéb a rendezvény megvalósulását segítő eszköz vásárlása, díjazás céljából vásárolt jutalmak (serleg, érem, stb.), esemény reklámozására feladott hirdetések, plakátok, szórólapok, díjai, játékvezetői, sportbírói, rendezvények kapcsán orvosi ügyeleti díj költségei, sportlétesítmény bérleti díja, belépők és úszóbérlet, stb.,

    • a sportkör igazolt versenyzője számára utazási, nevezési vagy játékengedély díj, játékvezetői, sportbírói, versenyek kapcsán orvosi ügyeleti díj költségei, sporteszköz vásárlása, sportlétesítmény bérleti díja, stb.,

    • a sportkör tagjaként a magyar válogatott keretbe tartozó sportoló részére versenyzéssel kapcsolatos utazási, étkezési, sportfelszerelési, versenyre történő nevezési díj kiadásai.

    Támogatás formája: vissza nem térítendő pénzbeli támogatás.

    Az elbírálásnál előnyben részesülnek a pályázati célhoz önrésszel rendelkező pályázatok, valamint azok, amelyek illeszkednek Gyöngyös Város Önkormányzatának Sportfejlesztési Koncepciójában meghatározottakhoz.

    A pályázó vállalja, hogy minden a pályázati programban megvalósuló rendezvényről – pl. meghívó küldésével – tájékoztatja a pályázat kiíróját.

    Ugyanazon pályázati eljárás keretében egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be, azonban egy pályázaton belül támogatás több tevékenységhez is igényelhető.

    Pályázni kizárólag „Pályázati adatlapon” lehet, amely a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságán kérhető, vagy letölthető a www.gyongyos.hu honlapról.

    A pályázati adatlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek:

    1. A pályázó tevékenységének bemutatása, a pályázat részletes leírása és költségvetése.

    2. Nyilatkozat az összeférhetetlenség, illetve érintettség fennállásáról vagy hiányáról (2007. évi CLXXXI. évi törvény 6. § (1) bekezdése, 8. § (1) bekezdése alapján). Ha az érintettség fennáll, közzétételi kérelem az érintettségről. A pályázó a pályázat benyújtásakor, vagy ha az érintettség a pályázat benyújtása után, de a támogatási döntés előtt következik be – az ettől számított 8 munkanapon belül – kezdeményezheti az érintettségének közzétételét.

    3. Átláthatósági nyilatkozat.

    A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE ÉS HELYE:

    2019. április 4.

    Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal

    Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatósága

    Gyöngyös, Fő tér 13.

    A borítékra kérjük ráírni: „Sportpályázat”

    Kérjük, hogy a pályázatokat fekete-fehér, egyoldalas nyomtatással, tűzés, spirálozás, címlap nélkül, kizárólag a kötelezően előírt nyomtatványok kitöltésével nyújtsák be!

    Az alapítványok támogatásáról Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, az egyéb civil szervezetek, az intézmények és magánszemélyek pályázatának elbírálásáról a Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sportbizottsága dönt. A beérkező pályázatot a hatáskörgyakorló a benyújtási határidőt követő 30 napon belül bírálja el. Az elbírálás eredményéről valamennyi pályázó írásban értesül.

    Kizárja magát a pályázatból az a pályázó, amely csőd-, felszámolási-, vagy végelszámolási eljárás alatt áll, köztartozása van. illetve a sportegyesületek részére megküldött 2018. évi adatlapok kitöltésével és visszaküldésével nem teljesítette adatszolgáltatási kötelezettségét.

    Az elnyert pénzbeli támogatás kizárólag a támogatási szerződésben meghatározott célra használható fel 2019. december 31-ig. A pályázó köteles a pályázaton elnyert támogatás felhasználásáról 2020. január 31-ig elszámolni.

    A pályázati kiírásra, az Önkormányzat által nyújtható támogatás felhasználására és a támogatással történő elszámolásra vonatkozó részletes szabályokat az egyes önkormányzati támogatásokról szóló 15/2017. (III.31.) önkormányzati rendeletet tartalmazza.

    Pályázattal kapcsolatos információ kérhető: Szentirmay Judit kulturális és sportreferenstől a következő elérhetőségeken: szentirmay.judit@gyongyosph.hu, 37/769-144.

    Gyöngyös, 2019. március 20.

    Gyöngyös Város Önkormányzatának

    Képviselő-testülete

    Idegenforgalmi, Ifjúsági és Sportbizottsága


    Közösségi funkciók