3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Pályázati felhívás Gyöngyös város logójának elkészítésére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.06.12. péntek
 
Utoljára módosítva: 2020-06-12 14:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös Városi Önkormányzat szeretné megterveztetni logóját, mely rendezvényeken, plakátokon, roll-up formájában, programfüzetekben, emléktárgyakon, és a Város online felületein is megjelenhet.

   

  1. Pályázat célja: Gyöngyös város logójának elkészítése.

  Gyöngyös Városi Önkormányzat szeretné megterveztetni logóját, mely rendezvényeken, plakátokon, roll-up formájában, programfüzetekben, emléktárgyakon, és a Város online felületein is megjelenhet.

  Elvárás, hogy logó hordozza magában a Város múltjának üzenetét, de a jövőjét is, a város különleges értékeit, legyen könnyen azonosítható, modern, ugyanakkor időtálló.

  2. Pályázat kiírója: Gyöngyös Városi Önkormányzat - 3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

  3. Pályázók köre: a pályázati eljárás nyílt, azon bárki részt vehet.

  4. Pályázati feltételek:

  egy pályázó legfeljebb 3 pályázatot nyújthat be (minden terv külön értékelés alá esik),

  nevezési díj nincs,

  a pályázat egyfordulós,

  a logó minimális felbontása 300 dpi,

  a logó színes és monokróm formában is kérjük elkészíteni és beküldeni,

  a logóknak pályázatonként minimum 2 verzióját kérjük (téglalap és négyzetes alakú),

  a logó terv egyik verziójának Gyöngyös nevét is tartalmaznia kell.

  5. A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:

  a logó JPG/PNG formátumban

  a benyújtott pályaművek rövid szöveges ismertetése,

  nyilatkozat szerzői jogokról. (A pályázónak nyilatkozni kell egyfelől, hogy a beadott munkák eredeti szellemi tulajdonukat képezi, ahhoz harmadik félnek nem fűződik joga, másfelől, hogy a szerződés szerinti díjazásért a nyertes pályamű felhasználási jogát tér- és időbeli korlátozások nélkül átadja Gyöngyös Város Önkormányzata részére)

  6. Bírálati szempontok:

  egyediség,

  Gyöngyös különleges értékeinek kifejezése,

  könnyű megjegyezhetőség és beazonosíthatóság,

  a pályamű szín- és formavilága (és tipográfiája) figyelemmel van a különböző megjelenési módozatokra (színes és fekete-fehér környezetben is meg tudjon jelenni) digitális),

  logó felhasználhatósága kis és nagy méretben is.

  7. Pályázat beadása és elbírálása:

  A pályázatokat a karpati.istvan@hivatal.gyongyos.hu e-mailcímre várjuk, "Gyöngyös logópályázat" tárgy megjelölésével. Kérjük, hogy az e-mailben adják meg nevüket és az elérhetőségeiket is.

  a pályázatok benyújtási határideje: 2020. július 31.

  a pályázatok elbírálásának tervezett határideje: 2020. augusztus 31.

  a döntésről a nyertes pályázó értesítést kap, a nyertes pályázó nevét - a pályázó beleegyezése esetén - a www.gyongyos.hu honlapon is közzétételre kerül.

  8. A nyertes pályamű díjazása, elismerése:

  A nyertes pályamunka alkotója 100.000 Ft készpénz díjazásban részesül. A döntést követően a nyertes pályázóval az Önkormányzat felveszi a kapcsolatot a Pályázó által megadott elérhetőségeken.

  A díj kifizetésének feltétele, hogy Pályázó átadja a logót megfelelő minőségű psd és emellett vektoros (ai) formátumban, valamint a logót plusz díj nélkül módosítja abban az esetben, ha ezt az Önkormányzat kéri.

  9. Érvénytelen az a pályázat:

  amelyet határidőn túl nyújtottak be,

  amelyet határidőben, de nem a megadott címre vagy formátumban nyújtották be,

  amely nem valós adatokat tartalmaz,

  amely nem felel meg a pályázati kiírásban foglaltaknak.

  10. Szerzői és felhasználói jogok

  A pályázó vállalja és nyilatkozik arról, hogy a pályamunkák elkészítése során más, jogvédelem alatt álló alkotásokat nem használ fel.

  A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázati anyag saját műve, amellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, eredményhirdetés után kiderülő jogsértés esetén a díjat a pályázó köteles visszafizetni.

  A pályázat benyújtója hozzájárul, hogy a pályázat kiírója a pályázat nyilvánosságát biztosítandó és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban a pályázati anyagot, valamint a pályaművekről és a megvalósult munkákról készült dokumentációt nyomtatott, illetve elektronikus formában korlátlan ideig felhasználja és azt tetszés szerint módosíthatja.

  A pályázat kiírója a nyertes pályázat felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, illetve a nyertes pályázat anyagát, és - a pályázó engedélyével - a pályázó nevét nyilvánosságra hozhatja.

  A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot az ajánlattételi eljárás - indokolás nélkül történő - eredménytelennek nyilvánítására!

  A pályázat kapcsolattartója: Kárpáti István alpolgármester; tel.: 70/ 930 3279; e-mail: karpati.istvan@hivatal.gyongyos.hu

  Gyöngyös, 2020. június 10.


  Közösségi funkciók