3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Álláspályázatok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.22. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-09-22 14:53
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Közterület-felügyelő és műszaki főelőadó munkatársat keres a gyöngyösi önkormányzat. Az álláshelyekre október 6-ig várják a pályázatokat.

     

    PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

    A Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője pályázatot hirdet a Közös Önkormányzati Hiva-talban az alábbi álláshelyek betöltésére.

    1. Közterület-felügyelő (Városrendészet)

    Betölthető: elbírálást követően azonnal, határozatlan időre.

    Munkavégzés helye: Gyöngyös

    A munkakör fő tartalma: közterületek jogszerű használatának, rendjének, tisztaságának véd-elme, jogsértések hatékony megelőzése, megakadályozása, megszüntetése, szankcionálása, az önkormányzati vagyon védelme, a közterületen engedélyhez kötött tevékenységek jog-szerűségének ellenőrzése, közreműködés a közrend, közbiztonság védelmében, térfigyelő kamerarendszer működtetése.

    A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett közszolgálati szak-képzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szak-képesítés; közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga ÉS minden eset-ben B kategóriás vezetői engedély.

    A pályázat szempontjából közszolgálati szakképzettség: közigazgatási, rendészeti és katonai képzési területen, valamint az államtudományi képzési területen szerzett szakképzettség.

    2. Műszaki főelőadó (Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság)

    Betölthető: elbírálást követően azonnal, határozatlan időre.

    Munkavégzés helye: Gyöngyös.

    A munkakör fő tartalma: önkormányzati intézmények, egyéb önkormányzati ingatlanok kar-bantartásával, felújításával kapcsolatos feladatok, városüzemeltetéssel összefüggő egyéb műszaki feladatok

    A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki szak-képzettség.

    Az álláshelyek betöltése során 6 hónapos próbaidő alkalmazására kerül sor.

    Valamennyi pályázatnál feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office, vala-mint internetes alapú alkalmazások felhasználó szintű ismerete.

    Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv) szerinti beso-rolással.

    Valamennyi pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai, igazgatási gyakorlat, közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga.

    A műszaki főelőadónál előnyt jelent: építőipari kivitelezésben, ellenőrzésben szerzett gyakorlat.

    A közterület-felügyelőnél előnyt jelent: felső- vagy középfokú rendészeti képesítés; közterület-felügyelői vizsga; közterület-felügyelői gyakorlat.

    Valamennyi pályázatnál az alkalmazás feltétele 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyít-vány beszerzése, amelyet legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.

    Pályázni 2020. október 6. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációit is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítések-re, referenciákra vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

    Gyöngyös Város Polgármesteri Hivatal

    Dr. Kozma Katalin Jegyző

    3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

    A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályá-zat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

    A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásá-nak tervezett határideje: határidő lejártát követő egy hét.

    Érdeklődni személyesen, vagy

    - közterület-felügyelői álláshely esetén (37) 510-344 telefonszámon Ferenczy Dániel város-rendészeti igazgatónál,

    - műszaki főelőadói álláshely esetén (37) 510-307 telefonszámon Juhász Katalin városfejlesz-tési és városüzemeltetési igazgatónál lehet.


    Közösségi funkciók