3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Pályázati felhívás - gyepmester

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.03. kedd
 
Utoljára módosítva: 2015-04-01 16:59
 
 

Figyelem! Ez a cikk elavult!
Bezár
Cikk küldés
 
 

Gyöngyös Város Önkormányzata pályázatot hirdet gyepmesteri feladatok ellátására közalkalmazotti vagy vállalkozási/megbízási jogviszonyban.

 

1. A munkakör tartalma: kóbor állatok befogása, a közterületen található állati hullák, tetemek begyűjtése, a gyepmesteri telepen megfigyelésre elhelyezett állatok gondozása, jogszabályban meghatározott módon történő ártalmatlanítása, befogott vagy tulajdonos által leadott állatok új gazdához juttatása, az önkormányzat által elrendelt egyéb állatvédelmi, állategészségügyi, ebrendészeti feladatok ellátása, az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény, valamint az Állategészségügyi Szabályzat kiadásáról szóló 41/1997. (V.28.)FM rendeletben foglaltak szerint. A feladatellátáshoz az Önkormányzat gyepmesteri telepén szolgálati lakás is igényelhető.

2. Pályázati feltételek:

közalkalmazotti jogviszonyban: magyar állampolgárság, betöltött 18. életév, büntetlen előélet,

vállalkozási/megbízási jogviszonyban: a tevékenységet ellátó jogi személy vagy egyéni vállalkozó vonatkozásában jogosítvány (feltüntetett tevékenységi kör) a tevékenység ellátására.

3. A munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettség/képesítés:

közalkalmazotti jogviszonyban: középfokú végzettség vagy szakmunkás bizonyítvány,

vállalkozási/megbízási jogviszonyban: jogi személy képviselője, vagy az egyéni vállalkozó rendelkezzen középfokú végzettséggel vagy szakmunkás bizonyítvánnyal.

4. Egyéb feltételek:

Az elbírálás szempontjából előnyt jelent: gyepmesteri, vagy egyéb állategészségügyi, állatvédelmi területen szerzett tapasztalat, gyöngyösi lakóhely.

5. Bérezés: A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény és a végrehajtásáról szóló 77/1993. (V. 12.) Korm. rendelet 2. sz. melléklete szerint, illetve a pályázó jogi személy, egyéni vállalkozó által a pályázatában megjelölt, megegyezés tárgyát képező díjazás szerint.

6. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony, 4 hónap próbaidő alkalmazása mellett.

Vállalkozási/megbízási jogviszony esetén a szerződés egy évre szól, amely a felek ezirányú megegyezése esetén meghosszabbítható.

7. A gyepmesteri feladatok ellátásáról, a beérkezett pályázatok elbírálásáról Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testülete dönt, várhatóan a 2015. februári ülésén. Az Önkormányzat fenntartja a jogot a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánítására.

8. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. február 18.

9. A pályázatnak tartalmaznia kell:

fényképpel ellátott, a pályázó szakmai végzettségét, személyes motivációit, kompetenciáját is tartalmazó részletes szakmai önéletrajzot,
a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatát,
3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt.
jogi személy vagy egyéni vállalkozó pályázó esetén a cégbírósági kivonat, illetve az egyéni vállalkozói igazolvány másolatát.

A pályázatot az alábbi címre kell benyújtani:

Gyöngyös Város Önkormányzata
Hiesz György polgármester
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatokat Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el. Érdeklődni személyesen vagy a (37) 510-339 telefonszámon, Németi László Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatónál lehet.


Közösségi funkciók