3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Új látogatási rend a Bugát Pál Kórházban

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.06.16. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Bugát Pál Kórházban a betegek és a látogatók egészségének védelmében a kórház vezetése új látogatási rendet alakított ki.

     
     

    A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2020. június 11-én kelt 13305-57/2020 EÜIG határozatában feloldotta a látogatási tilalmat a fekvőbeteg ellátó intézményekben.

    A Bugát Pál Kórházban a betegek és a látogatók egészségének védelmében a kórház vezetése új látogatási rendet alakított ki.

    2020. JÚNIUS 15-TŐL A LÁTOGATÁSI IDŐK, MINDEN OSZTÁLYRA ÉRVÉNYES MÓDON, EGYSÉGESEK.

    LÁTOGATÁSI NAPOK: HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK ÉS VASÁRNAP.

    IDEJE: 13.30-15.00 ÓRA KÖZÖTT.

    A BETEGEKKEL VALÓ TALÁLKOZÁS IDEJE: ALKALMANKÉNT MAXIMUM 15 PERC.

    Ha a látogatás a kórteremben történik a kötelező szociális távolság megtartása miatt egy beteghez egyszerre egy látogató érkezhet. Az osztályokon, a betegszobákban a szociális távolság megtartása érdekében a hozzátartozók beengedését, a betegeink és természetesen a látogatók egészségének védelme érdekében, a szükséges mértékben szigorúan kezeljük.

    Amennyiben a beteg állapota és az időjárás is megengedi, kérjük, hogy a járóképes betegek látogatókkal való találkozása a kórház udvarán, a szabadban történjen. Ekkor egy beteghez egyszerre két látogató is érkezhet. A szabadban történő látogatás alkalmával kérjük az étkezéseket a higiéniai viszonyok miatt mellőzni szíveskedjenek.

    A HOZZÁTARTOZÓK BELÉPÉSE A KÓRHÁZ FŐÉPÜLETÉBE KIZÁRÓLAG A SZAKRENDELŐ BEJÁRATÁNÁL LEHETSÉGES. ITT, A BELÉPTETÉSKOR EDDIG MEGSZOKOTT ELJÁRÁS TOVÁBBRA IS MEGMARAD: TESTHŐMÉRSÉKLET MÉRÉS TÖRTÉNIK ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS IS SZÜKSÉGES. MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ, KESZTYŰ VISELÉSE AJÁNLOTT.

    A szülészet-nőgyógyászati osztály esetében a látogatás kizárólag az osztály előtti fogadótéren történhet, az osztály területére, az eddigi gyakorlatnak megfelelően, látogató nem léphet be.

    A krónikus pszichiátriai osztály betegeihez a látogatók a József Attila úti bejáraton tudnak belépni. Az általános szabályok itt is érvényesek: test hőmérsékletmérés, maszk viselése, kézfertőtlenítés kötelező. A szabadtéren való találkozás helyszíne, az osztály épülete melletti kórházi udvari rész.

    Kérjük, hogy saját és hozzátartozója érdekében a fenti szabályokat fegyelmezetten tartsák be.

    Köszönjük együttműködésüket!

    Gyöngyös, 2020. június 15.

    Weisz Péter

    Főigazgató


    Közösségi funkciók