3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A szélsőjobb veszélyeiről beszélt az újságíró

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.19. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Szlazsánszky Ferenc, az atv.hu főszerkesztője és a Hetek közéleti hetilap újságírója volt a Konzervatív Értékek Klubjának meghívott előadója a gyöngyösi Művelődési Központban.

     

    Szélsőjobboldali jelenségek Magyarországon – ez volt az esti rendezvény címe, amelyen több tucat érdeklődő jelent meg. Szlazsánszky Ferenc, újságíró az előadás elsődleges céljaként azt jelölte meg: szeretné felhívni a figyelmet a szélsőséges folyamatok egyre növekvő térnyerésére.

    Úgy vélte: kár lenne vitatni, hogy a szélsőséges pártok létező problémákra hív(hat)ják fel a figyelmet.

    - Azt nem vitatja senki, hogy azok között a problémák között, amelyekről a Jobbik beszél, vannak reális és húsbavágó problémák. Itt a párt által kínált válaszokkal és megoldásokkal van a probléma. Illetve számomra azzal is probléma van, hogy ki képvisel egy adott problémát - fogalmazott az újságíró. Beszélt arról is: a Jobbik nem csak párt, de egy mozgalom is, amelynek társszervezetei komoly szélsőjobboldali tevékenységeket folytatnak Magyarországon.

    Vona Gábor a rendezvényen elhangzottakra reagálva azt mondta, mivel a konkurens pártok az utóbbi időben látják a Jobbik erősödését, ezért zúdítanak most össztüzet a pártra. Úgy vélte, ezekre fölösleges bármit is reagálni, ő a programok ütköztetését, és azok megvitatását hiányolja, és bárkivel kész leülni beszélgetni, és megvédeni a programjukat.


    Közösségi funkciók