3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ételt osztottak a szocdemek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.04. péntek
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Schmuck Andor, a párt elnöke a rendezvényen a politikusok nevében bocsánatot kért a résztvevőktől, szerinte az elmúlt 25 év politikai hibája, hogy ilyen sok rászoruló van az országban.

 

Ételosztással kampányoltak a Barátok terén a Szociáldemokraták.

Schmuck Andor azt mondta: az egyéni jelöltek egymillió forintos kampánytámogatását visszautalták a központi költségvetésbe, a többit pedig szándékosan költötték óriásplakátok helyett hasonló akciókra.

„Nem lehetséges baloldali politikusként nyolcvanezer forintért egy-egy óriásplakátról mosolyogni, amikor ennyi ember bajban van. Itt csak a tettek beszélnek. A baloldal hitelessége már ezerszer megkérdőjeleződött, ezt csak tettekkel lehet visszahozni. És én abban hiszek, hogy az emberek ezt értékelik. De ha a Szociáldemokraták véletlenül mégsem jutnának be a parlamentbe, mi akkor ezt az utat fogjuk csinálni, és mi akkor is tudtunk segíteni több mint kétszázezer embernek az elmúlt egy hónapban.” - sorolta Schmuck Andor.

Szabó Sándor, a párt gyöngyösi jelöltje szerint ugyanakkor minél többen vannak egy ilyen rendezvényen, annál több a rászoruló. Úgy vélte, a legfontosabb, hogy minél többen menjenek el szavazni, ne maradjanak otthon, mondván, hogy „ezen úgysem lehet változtatni”.

Schmuck Andor röviden ismertette a párt 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás elnevezésű programját, amely a munkahelyteremtésre és az Európai Szociális Karta célkitűzéseire épül. A szocdemek a nettó minimálbért és a nyugdíjat egységesen százhúszezer forintra emelnék, és tizenöt pontos cselekvési tervet dolgoztak ki az idősek érdekeinek védelmében.


Közösségi funkciók