3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Horváth László: álságos a kezdeményezés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.04. péntek
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Álságosnak nevezte az MSZP és a Jobbik jelöltjének választási vitakezdeményezését a Fidesz-KDNP helyi jelöltje. Horváth László szerint, akik a vitát kezdeményezték, az elmúlt négy évben is képviselők voltak, mégsem ajánlották fel segítségüket, amikor a választókerületben arra szükség lett volna.

 

Horváth Lászlót, a Fidesz gyöngyösi képviselőjelöltjét korábban Vona Gábor, a Jobbik, és Sós Tamás, az MSZP jelöltje is vitára hívta. Szerdai sajtótájékoztatóján Horváth László világossá tette, hogy nem kíván vitázni, mert szerinte a kezdeményezések álságosak.

„Ez azért nem tűnik teljesen tiszta szándéknak, azért is mondhatnám, hogy ezek a kezdeményezések részben álságosak, mert olyan jelöltektől származnak, akik az elmúlt négy évben is képviselők voltak. Tehát lett volna alkalmuk és lehetőségük arra, hogy az elmúlt évek során különféle problémák kapcsán konzultációt vagy közös fellépést, összefogást kezdeményezzenek, erre azonban példa nem volt.” - fogalmazott Horváth László.

Horváth László ezek között az ügyek között említette Gyöngyös adósságrendezését, amelyről a kormány által kiállított bizonyságlevelet is megmutatta az újságíróknak. A képviselőjelölt azt mondta: a többi jelölt közül nem találkozott senkivel Abasáron az ivóvízszennyezés idején, akkor, amikor a Mátrai Erőmű 20 milliárdos osztalék-kifizetésről döntött, és akkor sem, amikor a bélapátfalvi kitagolások ügyét kellett kezelni. Horváth László szerint a Károlytáró és Gyöngyösoroszi közötti út beszakadását is a kormánynak köszönhetően sikerült rendezni.

Ez utóbbival kapcsolatban a Fidesz jelöltje új hírekkel is szolgált.

„Az útszakasz helyreállítási kiviteli tervei elkészültek, ezek a tervek jóváhagyásra kerültek, jelenleg a kisajátítás van folyamatban, a kivitelezés nettó összege, 170 millió forint rendelkezésre áll, és amint a kisajátítás befejeződik, elkezdődhetnek a munkák.”- közölte.

Horváth László egy választási szórólapot is bemutatott az újságíróknak, amit elmondása szerint az MSZP terjeszt, és amely szerinte valótlanságokat tartalmaz.


Közösségi funkciók