3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A Tankcsapda nyomdokaiban a Road

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.05. péntek
 
Utoljára módosítva: 2013-04-05 14:49
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Már a megjelenés előtt aranylemez lett a Road zenekar legújabb, Tegyük fel című albuma. Eddig mindezt rock-metál műfajban csak a Tankcsapda tudta produkálni. A Domoszlóról indult Road az elmúlt tíz év legnagyobb eredményének tekinti a legújabb aranylemezt.

     

    A Road még a januári stúdiómunka előtt lemez-előrendelési akciót hirdetett a világhálón, így a rajongók 999 forint juthattak hozzá a zenekar új albumához, amihez egy dedikált óriásplakát és egy turnépengető is járt ajándékba.

    A Road frontembere, Molnár Máté elmondta: ez a kezdeményezésük is hozzájárult ahhoz, hogy a megjelenés előtt három nappal, már a lemezbemutató koncerten megkaphatták a Tegyük fel albumért járó aranylemezt.

    - Két és fél éve jelent meg utoljára lemezünk, talán emiatt is élénk érdeklődés kísérte a munkánkat. Az új album Fojts meg a sötétben! című daláról még a debütálás előtt készült egy videóklip, ami rohamosan megnövelte az előrendelést – összegezte az aranylemezhez vezető utat Máté, aki szerint az elért eredmény felér egy díjjal, amit a leghitelesebb zsűritől, a közönségtől kaphattak meg.

    A Road frontembere elmondta azt is: tudatosan értékesítették szinte áron alul az új lemezt

     
    Tegyük fel. Aranylemezt nem a zenekar csinál magának, hanem a rajongói csinálnak a zenekarnak.
    Forrás: Road zenekar

    - A letöltések korát éljük. Semmi mást nem tettünk, minthogy alkalmazkodtunk a rajongói szokásokhoz. Ha valaki szeretné megvásárolni minden kedvence lemezét, akkor hetente több tízezer forintot kellene elköltenie. Az ingyenes letöltést biztosító torrent oldalak ellen nem akartunk harcolni. Sőt, több ilyen oldal üzemeltetőjével abban is meg tudtunk állapodni, hogy tartsák tiszteletben a kiadványunkat, és ha lehet, akkor késleltessék az új albumunk sokszorosítását. A torrent oldalakon egészen márciusig tiltólistán volt a lemezünk. Ez természetesen a rajongóinkat is minősíti, hiszen ők is tiszteletben tartották a kérésünket, így nem került fel idő előtt a zenénk az internetre - vélekedett Molnár Máté, aki szerint az elmúlt tíz évben sokat értek, fejlődtek és tapasztaltak a zenekar tagjai, és ez mind érezhető is a lemezben. Minden album készítésekor igyekeznek valami újat mutatni a rajongóknak, ez most sem történt másként. A négy- és hathúros gitárokat héthúrosra cserélték, a basszus pedig öthúrosra váltott.

     

    - Mindez olyan lehetőséget adott, amit eddig még nem tapasztaltunk, de hamar megtaláltuk benne magunkat. Emellett új zenei ötleteket is megvalósítottunk, amihez Magyarország legtökéletesebb stúdiója biztosította a hátteret – tette hozzá a Road frontembere.


    Közösségi funkciók