3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Komoly elismerést kaptak a Főtéri Nyári Esték szervezői

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.07.24. szerda
 
Utoljára módosítva: 2019-07-24 17:16
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Csodának nevezte a gyöngyösi Fő téren felállított szabadtéri színpadot Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója. A társulat előadása nyitotta a Főtéri Nyári Esték rendezvénysorozatát, amely augusztus végéig még számos színvonalas produkcióval várja a nagyérdeműt.

     
     

    Csak gratulálni tudok a szervezőknek és az ötletgazdának, mert hihetetlen munka és csoda, amit itt létrehoztak - mondta Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója, miután társulatával megnyitották a Főtéri Nyári Esték rendezvénysorozatát a Fő téren felállított szabadtéri színpadon. A rendezvényszervezésben is jártas színművész úgy fogalmazott: amit itt szcenikában, fényben, hangban, kerítésben leraktak a gyöngyösieknek, az valami gyönyörűség, és remélem, mindenki imádni és szeretni fogja.

    A Vidám Színpad Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz című produkciója nyitotta az első alkalommal megrendezett Főtéri Nyári Esték rendezvénysorozatát, a Götz Anna főszereplésével bemutatott vígjáték pedig óriási sikert aratott a közönség köreiben. A gyöngyösiek azóta látványos The Vegas Showband koncertet, valamint egy Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál emlékműsort is láthattak, és ingyenes vehettek részt a Mamma Mia című film vetítésén, valamint a hozzá kapcsolódó koncerteken és utcabálon, sőt a Viszkis című magyar filmet is sokan látták a szabadtéri színpadon. Nagy sikert aratott a Meseházikó gyermekelőadása, az Óz, a nagy varázsló is, amely ugyancsak ingyenesen volt látogatható.

    - Úgy állítottuk össze az egy hónapon át tartó rendezvény kínálatát, hogy abban minden korosztály megtalálja a kedvére való programot, a színházi előadások mellett könnyűzenei koncertek, operett, magyar nóta és mozi is szerepel a kínálatban, egy közös vonással: valamennyi igényes, magas művészeti értéket képviselő, ugyanakkor szórakoztató produkció – mondta Nagy Andrea, a szervező Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Számos ingyenes előadás szerepel a programban, és a helyi művészeti együttesek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

    A nagyérdemű a következő színházi előadást július 24-én, szerdán láthatja, a Pesti Művész Színház előadásában mások mellett Cseke Katinkával, Csengeri Attilával, Egyházi Gézával és Várkonyi Andrással. A szabadtéri színpad ad majd helyet a GYÖNGY Nemzetközi Folklórfesztiválnak is, a teljes program megtalálható a GYÖNGYÖK oldalán, ahol online jegyvásárlásra is van lehetőség.


    Közösségi funkciók