3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Pályázati felhívás Sástó logó tervezésére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.16. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2013-12-19 11:17
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Mit jelent számodra Sástó? Mindezt ki tudod fejezni egy logóban?

     

    Pályázati leírás
    Gyöngyös Város Önkormányzata megbízásából a Gyöngyösi Városi Televízió pályázatot hirdet a Sástót szimbolizáló logó megalkotására. A pályázat célja, hogy olyan logó készüljön Sástónak, amely több módon is felhasználható, több célcsoport elérésére alkalmas, és felhívja a figyelmet Sástó turisztikai értékeire.

    A pályázatban részt vehet minden, 14. életévét betöltött személy. Pályázni egyénileg lehet.

    Egy pályázó természetesen több pályamunkát is benyújthat, ebben az esetben kérjük, hogy mindegyik pályázati anyagot külön címmel lásson el, valamint külön lapon, illetve fájlként juttasson el. A grafikai terveket A4-es méretű fehér lapon és digitálisan pdf formátumban is kérjük benyújtani.

    A Sástó logó

    A logóval az önkormányzat Sástó értékekeit, valamint az ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0122 azonosítószámú projekt során megvalósuló beruházások jelentőségét kívánja hangsúlyozni, ismertségét növelni. Fontos, hogy a logó fekete-fehér, szürke árnyalatban, valamint kis méretben is jól azonosítható legyen. A pályázati anyag mellé kérjük, hogy csatoljanak egy rövid leírást arról, hogy az alkotók szándéka szerint hogyan valósítja meg a logó a megjelölt célt. A logónak lehetőség szerint segítenie kell a „Sóstó-Sástó” földrajzi nevek összekeverhetőségével kapcsolatos problémák megoldásában és lehetőség szerint vissza kell tükröznie a Mátra, illetve Gyöngyös fekvését, elnevezését is.

    A logó várható felhasználási területei: meghívók, levélpapírok, tájékoztató jellegű kiadványok, honlap, e-mail háttér, powerpoint prezentációs háttér, CD borító, molino, munkaruha, póló, matrica körbevágott öntapadós műanyag fólián, illetve más lemez-szerű anyagokon, amerikai patentos és biztosító tűs jelvény, műgyantás, fémlemezes jelvények, táblák, túrabot-jelvény nyomott fémlemezen ónozva, illetve bronzozva A felhasználás széles körére való tekintettel az emblémát színesben és a heraldika szabályai szerint fekete-fehérben is el kell készíteni a későbbiekben.

    A logó sokoldalú felhasználása miatt kérjük, hogy a logóhoz mellékelt leírás részeként:

    - ha tartalmaz betűket, és azokat nem egyedileg rajzolták meg, adják meg a felhasznált betűtípust

    - írják meg a színkódjait a színes és a fekete-fehér verziónak is. Kérjük, hogy lehetőség szerint CYMK-ban, és Pantone színkódokat is legyenek szívesek megadni.

    - amennyiben a pályázónak módjában áll (nem kötelező) kérjük, hogy digitálisan vektoros formában (is) küldjék el.

    A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. január 6. 24:00

    A pályázatok benyújtásának módja:

    A pályázati anyagot, illetve a pályázati adatlapot kérjük, hogy lezárt, „Sástó logó” jeligével ellátott borítékban jutassák el a Gyöngyös Városi Televízióhoz (Cím: 3200 Gyöngyös, Eszperantó u- 6/A). A terveket minden esetben kérjük elektronikusan is benyújtani a gyongyostv@gyongyostv.hu e-mail címre.

    Benyújtási határidőnél a borítékon szereplő postai bélyegző dátumát vesszük figyelembe.

    A logó pályázattal kapcsolatban a 06 (37) 505-140 telefonszámon érdeklődhetnek.

    A logóötleteket szakértő zsűri értékeli.

    Bírálati szempontok:

    megvalósíthatóság
    eredetiség
    figyelemfelkeltés
    kiíró céljainak történő megfelelés

    Érvénytelen a pályázat, amennyiben

    beadási határidőn túl nyújtottak be
    hamis adatokat tartalmaz
    nem felel meg a pályázati feltételeknek
    plágiumgyanús

    A nyertes pályázó amellett, hogy az általa tervezett logó képviseli Sástót, mint turisztikai helyszínt bruttó 100,000,- Ft, azaz százezer Ft pénzjutalomban is részesül.

    A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművének beadásával mindennemű szerzői jogdíjról lemond. A pályázat győztese a későbbiekben semminemű igényt nem nyújthat be, így nem tarthat igényt neve, vagy cégjelzése feltüntetésére, későbbi felhasználása után bárminemű díjazásra. A továbbiakban Gyöngyös Város Önkormányzata jogosult a logó feletti rendelkezésre – beleértve annak módosításait.

    Célcsoport: természetjárók, családok, fiatalok, idősek 0-99 éves korig

    Rövid információ Sástóról és a beruházásról:

    Sástó Magyarország legmagasabban fekvő tava a Mátra hegységben. Közkedvelt kirándulási célállomás az iskolások, családok, természetjárók, kerékpárosok számára. Kiváló csónakázó és pihenőhely. A tó mellett elhelyezkedő rét szabadidős kikapcsolódásra, szabadtéri sütés-főzésre alkalmas. Sástón található az egyik legszebb panorámát nyújtó mátrai kilátó is a jellegzetes sárga színével, amit egy üzemképtelen fúrótoronyból alakítottak ki.

    Gyöngyös Város Önkormányzata „Sástó, az ország legmagasabban fekvő tavának ökoturisztikai szempontú fejlesztése” című, ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0122 azonosítószámú pályázatával 296 636 730 millió forint Európai Uniós támogatást nyert. Az önkormányzat a támogatásból egy új turisztikai központi épületet, a Sástó védett élővilágát bemutató tanösvényt, sétányt, erdei játszóteret kíván építeni, valamint felújítja a kilátót, a stéget és a fahidakat.


    Közösségi funkciók