3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Fotópályázat - 100 éves a kisvasút

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.04.27. hétfő
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Az EGERERDŐ Zrt. „100 éves kisvasút” címmel fotópályázatot hirdet.

 

A pályázat célja a 2015-ben 100 éves Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút megünneplése, vasúttörténeti emlékek összegyűjtése, valamint a kisvasút és környezetének megismertetése, illetve megőrzése.

1. Nevezés

A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül mindenki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit, kivétel a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő természetes személyek és azok közeli hozzátartozói. A pályázaton való részvétel ingyenes.

Elsősorban a felsőtárkányi kisvasútról és kisvasúti programokról készített fotókat, a jelenleg is működő pályaszakasz környezetében található nevezetességeket, természeti értékeket bemutató képeket, tájképeket (pl.: Stimecz-ház, Vöröskő-forrás, Felsőtárkányi-tó, vadbemutató, jellegzetes növény- és állatvilág), valamint a kisvasútról készült archív fotókat várjuk.

A fényképeket kizárólag digitális formában az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni, bardos.bence@egererdo.hu. Egy pályázó maximum három művel nevezhet.

A pályaműveket az EGERERDŐ Zrt. a kiírás napjától folyamatosan befogadja. Beküldési határidő: 2015. július 5.

A beküldött fényképek – a fotópályázat külön galériájában – 2015. július 6-tól lesznek láthatóak az EGERERDŐ Zrt. facebook oldalán, a www.facebook.hu/egererdo oldalon.

A pályamunkákat az EGERERDŐ Zrt. által felkért zsűri bírálja el a pályázat beküldési határidejét követően. Az EGERERDŐ Zrt. fenntartja a jogot a pályázati feltételeknek nem megfelelő minőségű és/vagy tartalmú képek kizárására, a pályázatok saját szempontok szerinti megszűrésére.

A pályázat eredményhirdetése 2015. augusztus 1-jén, a közösen megrendezésre kerülő EGERERDŐ Zrt. Kisvasúti napján és a felsőtárkányi Rétesnapon lesz. Az eredményhirdetés napján a legjobb képekből az EGERERDŐ Zrt. kiállítást rendez.

A zsűri a napjainkban készült képek értékelése során három díjat ítél oda a legjobb pályaművek alkotóinak, valamint egy Közönségdíjat adunk át. Az archív képek értékelése során szintén egy Közönségdíj kerül átadásra.

A pályamunkák közül a Közönségdíjat az az alkotás érdemli ki, amely 2015. július 27-én 16:00-ig a legtöbb „lájk”-ot kapja. Csak az EGERERDŐ Zrt. által feltöltött képekre érkezett „lájk”-ok érvényesek, a megosztások és a megosztott fotók „lájk”-jai nem.

2. Nyeremények:

1. helyezett: Családi hétvége (1 éjszaka 4 fő részére, ellátás nélkül) az Egererdő Zrt. valamely szálláshelyén (szálláshelyek elérhetőek a www.erdeiszallas.hu címen), mely felhasználható 2016. augusztus 1-ig, ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.

2. helyezett: Családi belépő (4 fő részére) egy szabadon választható erdei vasúti programra 2016. augusztus 1-ig, valamint egy ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.

3. helyezett: Egy ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk” című lapra.

Közönségdíj: Családi belépő (4 fő részére) egy szabadon választható erdei vasúti programra 2016. augusztus 1-ig, valamint ajándékcsomag és egy éves előfizetés a „Mi erdőnk”című lapra.

A nyerteseket postán és e-mailben értesítjük ki.

3. Pályázati feltételek:

A pályázaton minden nevező maximum három saját készítésű digitális vagy digitalizált fotóval indulhat, melynek

- fájl típusa: JPEG,

- mérete: hosszabbik oldal, fekvő kép esetén minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel; maximális méret: fekvő képnél hosszabbik oldal 2560 pixel, álló kép esetén 1900 pixel; maximum 3MB.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért, hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes illetve a levelező rendszer lassúságáért, leállásáért az EGERERDŐ Zrt. nem vállal felelősséget.

Valamennyi pályázat az alábbi adatok megadása esetén érvényes:

- a pályázó neve, elérhetőségei (postacím, e-mail, telefon)

- a képek címe,

- a képekről leírás kell készíteni, mely tartalmazza a készítés helyszínét, időpontját,

- archív felvételek esetén egyéb, a kép készítésének körülményeiről rendelkezésre álló adatok,

- a képeket az alábbi séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév_keresztnév_kép címe.jpg”.

Az EGERERDŐ Zrt. bekérheti bármely kép nagyfelbontású, magas minőségű, eredeti változatát.

A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálása megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

4. Szerzői jogok

A pályázaton résztvevők a pályaművek beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a képeket az EGERERDŐ Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra, valamint – a szerző nevének feltüntetése mellett – különböző internetes és nyomtatott anyagainak készítése során, határozatlan időre a verseny zárása után is.

A pályázó a kép beküldésével kijelenti, hogy a képeket ő készítette, és korlátozás nélkül rendelkezik azok szerzői jogával, azokon harmadik fél semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleges látható személy személyiségi jogait nem sérti.

A pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait az EGERERDŐ Zrt. a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, azt díjmentesen és jogszerűen felhasználja, a lebonyolítás céljából azt harmadik félnek átadja, valamint a nyertes nevét, a lakóhelyének nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett nyilvánosságra hozza.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

További információ kérhető:

Telefonon: +36 36/801-548

E-mailben: bardos.bence@egererdo.hu

Az EGERERDŐ Zrt. fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, a lebonyolítás menetét, határidejét.


Közösségi funkciók