3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Sikeres volt a virágosabb városért meghirdetett akció

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.06.10. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-06-10 07:57
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Több mint tizenkétezer tő egynyári virágpalántát osztott szét ingyenesen a gyöngyösi önkormányzat azok között, akik éltek a lehetőséggel, és igényelték a közterületre ültethető palántákat.

     

    Összesen 12 446 tő virág talált gazdára, és került ki a közterületekre Gyöngyösön az önkormányzat által a virágosabb városért meghirdetett akció keretében. A palántákat ingyenesen kapták meg azok, akik vállalták, hogy a lakóhelyük környékén elültetik a virágokat – jellemzően begóniákat, petúniákat. A lehetőséggel nem csak magánszemélyek, társasházi közösségek éltek, hanem különböző intézmények – óvodák, bölcsődék, iskolák – is kaptak virágot. A városi strand, a temetők és Mátrafüred környezete is megszépült az akciónak köszönhetően.

    A virágosztás rendkívül népszerű volt, az ültetést és a parkgondozást több önkormányzati képviselő is segítette, sok helyen a társasházak lakói fogtak össze, és a városi szakemberek is kivették részüket a munkából, így több utcában és téren is kerültek virágok a fák tövébe.

    Sajnos az egynyári palánták nem mindenhol tudtak gyökeret ereszteni, sok helyen már az ültetés másnapjára ellopták a virágokat, amit az önkormányzat igyekezett pótolni.

    Összességében azonban így is elmondható, hogy az akció sikeres volt, és azt az önkormányzat jövőre szeretné megismételni. Addig pedig reméljük, minél tovább tudunk a most kiültetett virágokban gyönyörködni.

    Arra kérjük a gyöngyösieket, hogy osszák meg a virágosítás eredményét velünk, küldjenek fotót a kiültetett virágoknak köszönhetően megszépült kertekről, közterületekről, ezeket aztán a www.gyongyos.hu oldalon, és a város közösségi oldalán is megosztjuk. A fotókat Gyöngyös hivatalos Facebook-oldalán várjuk.


    Közösségi funkciók