3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ezüstérmes és különdíjas Gyöngyös a Nemzeti Regattán

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2018.06.10. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2018-06-11 16:01
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A második helyen zárt Gyöngyös a Nemzeti Regatta vitorlásversenyében. Magyarország településeinek vitorlás fesztiválján ötven település versengett, városunk küldöttsége nem csak az ezüstérmet, hanem a főzőverseny két különdíját is elnyerte.

     
     

    Második alkalommal vett részt Gyöngyös a Nemzeti Regattán, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválján. A Siófokon harmadszor megrendezett eseményre idén ötven település nevezett, Gyöngyös a vitorlás verseny mellett a sárkányhajó versenyben és a Települési Ízek Utcájában zajlott főzőversenyen volt érdekelt.

    Gyöngyös a Nemzeti Regattán

     
    54 kép
    Dátum: 2018-06-10 15:59:00
     

    A viadal óriási gyöngyösi sikerrel zárult, városunk vitorlása ugyanis a második helyet szerezte meg a két napon át zajlott balatoni viadalon, csak a tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkassal felálló Balatonkenese tudta megelőzni a mieinket. A vitorláson – csakúgy, mint az előző évben &ndash Hiesz György polgármester mellett Dunai György Sándorné, Juhász Katalin, Juhász Péter, Benkő Béla, Rostás Ákos és Fülöp Erik dolgozott a gyöngyösi sikerekért. Városunk számára a főzőversenyen is termett babér, a Nagy Zoltán királyi főszakács által készített diszkoszban sült mátrai tüzeshús és az eredeti recept alapján főzött palócleves is a legjellegzetesebb ételnek járó különdíjat érdemelte ki a zsűritől. A palóclevessel a rendezvény háziasszonyát, Ördög Nórát is sikerült levennie a lábáról a csapatnak. A Sió csatornán megrendezett sárkányhajó versenyben az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának hallgatóiból álló különítmény képviselte városunkat, és bár babér nem termett a csapatnak, annak tagjai derekasan küzdöttek a profi evezősök mezőnyében.

    A Nemzeti Regatta azonban nem csak a versenyről szól, a fesztivál két napja alatt valamennyi benevezett település lehetőséget kap arra, hogy bemutassa értékeit, és a gyöngyösi stand ezúttal is a legkedveltebbek közé tartozott, és sok rajongót szerzett a Mátrának, valamint a kitűnő mátrai boroknak.


    Közösségi funkciók