3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Nyerjen jegyet Demjén Ferenc koncertjére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.28. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-03-28 15:44
 
  Szerző: Juhász Marianna
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Idén először április 7-én este lép közönség elé Demjén Ferenc. A budapesti fellépés egyben évadnyitó klubkoncert lesz, és előkészíti az októberben megjelenő új nagylemezt.

   

  - A jól ismert slágereken kívül milyen újdonsággal várja a rajongókat?

  - A dalok listája, és a látvány is a tavalyi Arénában adott koncertre épül, azzal az eltéréssel, hogy most a klub sajátossága miatt közvetlenebb lesz a környezet. A koncerten a nagy slágerek mellett két ritkán hallott dal is felcsendül. Az egyik a „Túl a világ végén” című egy kiadatlan dal, ami a tavalyi decemberi koncerten debütált. Egy kicsit már készülünk az októberi nagylemezre.

  - Az albumkészítés befolyásolja az idei koncertek számát?

  - Nem lesz kevesebb fellépésünk, mert nem vonulunk be egy stúdióba, így a lemezkészítés mellett is lesz lehetőségünk koncertezni. A fővárosi klubkoncertet követően, az év nagy részében az ország más részein játszunk. Sajnos egyre kevesebb olyan hely van, ahol zenekarral lehet fellépni.

  - Március közepén Londonban koncertezett. Milyen élményekkel tért haza?

  - Somló Tamással és Charleyval jártunk a The Clapham GRAND klubban, ahol a kint élő magyaroknak zenéltünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Úgy fogadtak minket, mintha itthon lettünk volna.

  - Egymást érik a televíziós tehetségkutató műsorok. Mi a véleménye ezekről a versenyekről?

  - Nem sok értelmét látom ezeknek a műsoroknak, inkább médiafogásnak tartom őket. Számomra már nyomon követhetetlen, hogy mikor melyik versenynek ki a győztese. A sok tehetségből egyáltalán nem lesz sztár, csak néhány hétig vannak az érdeklődés középpontjában. Pedig az igazi jutalom az lenne a számukra, ha megtanulhatnák a szakmát.


  Közösségi funkciók