3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Igényelhető a szerkezetátalakítási támogatás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.15. hétfő
 
 
    Szerző: MTI
     
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A szőlőültetvények szerkezetátalakításához és -átállításához április elejétől július 16-ig nyújthatók be a támogatási kérelmek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

     

    A kamara közleménye szerint a támogatás feltétele a borvidéki terv alapján elkészített, valamint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által jóváhagyott egyéni terv.

    A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hangsúlyozta: támogatásban csak azok részesülhetnek, akik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által jóváhagyott egyéni tervvel rendelkeznek.

    A támogatási kérelmeket postai úton kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságához. A támogatás csak akkor fizethető ki, ha az MVH helyszíni ellenőrzése megállapítja, hogy a támogatási kérelemben megjelölt egyes műveleteket teljes mértékben, szakszerűen elvégezték.

    A támogatás kifizetésének határideje a támogatási kérelem benyújtása szerinti pénzügyi év október 15-e. Az MVH a kifizetéseket úgy teljesíti, hogy az adott pénzügyi év tekintetében az összes kifizetés átlaga 12 500 euró - azaz mintegy 3,7 millió forint - legyen hektáronként, ezt az összeget ne haladja meg - tartalmazza a közlemény.

    A szerkezetátalakítással járó bevételkiesést ellentételező pénzbeli kompenzáció összege a támogatható területnagysággal arányos, mértéke hektáronként 1800 euró, azaz mintegy félmillió forint.

    A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az MTI kérdésére közölte: a támogatási kérelmek benyújtása folyamatos. A támogatási keret túligénylése esetén a keretkimerülés napján beérkezett támogatási kérelmeket rangsorolják a bennük szereplő terület nagysága alapján növekvő sorrendben, és a keret erejéig elégítik ki.


    Közösségi funkciók