3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Bajnai Gyöngyösön: a Fidesz fél tőlem

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.16. csütörtök
 
 
    Szerző: MTI
     
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Bajnai Gordon a pedagógusok béremeléséről, az oktatás rendbetételéről beszélt Gyöngyösön. A Mátra Művelődési Központ előtt néhányan tüntettek ellene.

     

    Flashmob van, jogunk van ehhez, mint ahogy Önöknek is joguk van arra, hogy tizenketten körbeálljanak. Ha nem tetszik, amit mondunk, menjenek távolabb - mondta a rendőröknek az a férfi, aki a Mátra Művelődési Központ előtt néhány társával Bajnai Gordon ellen tüntetett.

     
    Villámcsődület.
    Fotó: Suha Péter

    Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Szövetség kormányra kerülése esetén 15 százalékos reálbéremelést hajt végre a pedagógusok körében a következő kormányzati ciklusban - erről Bajnai beszélt a művelődési központban megrendezett sajtótájékoztatóján.

     

    Az Együtt, a Fidesz-kormánnyal ellentétben nem költségvetési, hanem nemzetstratégiai kérdésként kívánja kezelni az oktatást - tette hozzá a politikus. Ennek jegyében a közoktatás megerősítése, a szakképzés rendbe tétele, a felsőoktatás finanszírozásának helyreállítása is fontos eleme az Együtt programjának.

    Bajnai Gordon a Hajdú-Bét-üggyel, illetve a beszállítók kártalanításával kapcsolatos újságírói kérdésekre válaszolva úgy vélekedett: nem véletlen, hogy a Fidesz akkor vette elő a beszállítók kártalanításának az ügyét, amikor ő visszatért a politikába. Már hat személyiségi jogi, illetve rágalmazási pert nyert, többet jogerősen. Egyetlen olyan megállapítást nem tett egyik bíróság sem, miszerint bármilyen felelőssége volna az ügyben - fűzte hozzá.

    Örül a kártalanításnak, de nem érti, hogy a Fidesz miért csak a Hajdú-Bét károsultjaival foglalkozik. Annak örülne, ha a rokkantnyugdíjasokat vagy a volt Malév-dolgozókat is ennyire a szívébe zárná a kormányzat - tette hozzá.

    Arra a kérdésre válaszolva, eldőlt-e, hogy ő lesz Orbán Viktor kihívója, azt mondta: úgy látja, a Fidesz őt tekinti a kihívónak, és ezért indítottak lejárató kampányt ellene. \"A Fidesz fél tőlem, és oka van rá, mert én azt szeretném, ha Orbán Viktor és Simicska Lajos országlása véget érne, mert romlásba viszik ezt az országot\" - fogalmazott Bajnai Gordon.


    Közösségi funkciók