3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Választókerületi irodát nyitott a Fidesz

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.24. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Nyitrai Zsolt arról beszélt: Gyöngyös fontos bázis a Fidesz számára.

   

  – Végre van egy helyünk Gyöngyös szívében, amire már régóta vártunk. Egy nyitott, szolgáltató, polgárbarát hely – e szavakkal nyitotta meg szerdán délután a mátraalji városban, a Hanisz Imre tér 2. szám alatt a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi irodáját Horváth László országgyűlési képviselő, választókerületi elnök, kormánymegbízott.

  Dr. Nyitrai Zsolt honatya, egri választókerületi elnök úgy fogalmazott: ennek a napnak az az üzenete, hogy Gyöngyös fontos bázis a Fidesz számára. – Minél több közösségi tér jön létre, annál több embernek tudunk szolgáltatni – mondta. Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, hatvani választókerületi elnök, a párt megyei elnöke hangsúlyozta: Gyöngyös egy polgári központ, az új iroda pedig alkalmas arra, hogy ezt meg is jelenítse.

  A megnyitó vendége, Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke köszöntőjében egyebek mellett arról beszélt, hogy az emberekből épülő közösség külső burka, „héja” az iroda. Megemlítette, hogy kulcsfontosságú esztendő következik, „depressziós gazdasági környezetben” kell megtervezni a választási évet.

  Horváth László a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtés kapcsán kiemelte, hogy a gyöngyösi választókerületben több kézjegy gyűlt össze, mint ahány szavazatot kapott a Fidesz a 2010-es parlamenti választásokon. Ezzel az eredménnyel az első összesítéskor az ország 106 egyéni választókerülete közül a gyöngyösi az igen előkelő negyedik helyet foglalta el. Magában a városban ezidáig 8474-en írták alá az íveket.

  Az iroda helyiségeit Szabó József ferences atya szentelte meg.

  www.horvathlaszlo.hu


  Közösségi funkciók