3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ingyen viszi a bringákat is a MÁV

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.17. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódva hirdetett akciót a vasúttársaság.

     

    A MÁV-START és a GYSEV is aktív részese az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozatnak, népszerűsíteni igyekezvén a közösségi közlekedés előnyeit és a vasúti utazást. A vasúttársaságok számos kedvezménnyel készültek a szeptember 16-22. közötti időszakra, így többek között díjmentes kerékpárszállítási lehetőség és (az Európai Autómentes Napon) díjmentes vasúti utazási lehetőség is az utasok rendelkezésére áll - közölte a vasúttársaság.

    Az Európai Mobilitási Hét teljes időtartama alatt szeptember 16. és 22. között minden belföldi MÁV-START és GYSEV vonalon, az általános kerékpárszállítási szabályok mellett díjmentesen lehet igénybe venni a kerékpárszállítást. Az utasoknak az érvényes menetjegy vagy bérlet mellett kell rendelkezniük a díjmentes kerékpárjeggyel, amely a pénztárakban, vagy a vonatokon a jegyvizsgáló munkatársaktól kérhető. A MÁV-START esetében az internetes jegyértékesítési rendszeren keresztül is megváltható a díjmentes kerékpárjegy ezen a héten.

    A MÁV-csoport kuponfüzetében, melyet az Európai Autómentes Nap rendezvényén, Budapesten, az Andrássy úton vehetnek át az érdeklődők, további kerékpárszállítási kedvezményt tartalmazó kupon található. Ezzel a szelvénnyel szeptember 28-29-én vagy október 5-6-án lehet egyszeri alkalommal igénybe venni 25 százalékos kerékpárszállítási kedvezményt egy útra, vagy menettérti útra a MÁV-START belföldi vonatain.

    Forgalmival ingyen lesz a vonatozás
    További kedvezményt nyújtanak a vasúttársaságok az Európai Autómentes Napon, amely ebben az évben szeptember 22-én vasárnap lesz. Belföldi viszonylatokon a MÁV-START és a GYSEV díjmentes utazást biztosít azoknak az utasoknak, akik a vonatokon felmutatják a forgalmi engedélyüket. A kedvezményt a gépjármű tulajdonosa, vagy üzembentartója veheti igénybe másodosztályú utazásra. Első osztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat, a feláras vonatok esetében (például InterCity vonatok) a pót- és helyjegyet, pótjegyet, helyjegyet vagy gyorsvonati pótjegyet külön meg kell vásárolni. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel a kedvezmény nem vehető igénybe.

    Az információk a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu oldalon,

    valamint a GYSEV Zrt. weboldalán a www.gysev.hu címen is megtalálhatók.


    Közösségi funkciók