3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Digitális átállás a városi tévében is

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.24. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Szeptember 24-én a Gyöngyösi Városi Televízió az analóg földfelszíni sugárzásról áttért a digitális földfelszíni sugárzásra.

     

    Szeptember 24-én a Gyöngyösi Városi Televízióban (GYTV) is megtörtént a digitális átállás. Az eddigi hagyományos, analóg sugárzást felváltotta a digitális műsorszórás.

     
    Átkapcsoltunk. Rostás Ákos ügyvezető igazgató a jelképes kapcsolóval jelezte: immár az analóg sugárzást felváltotta a digitális.
    Fotó: Suha Péter

    Rostás Ákos, a városi televízió ügyvezető igazgatója elmondta: az átállás nem csak a cég, hanem a tévénézők életében is jelentős változást hoz, hiszen a korábbinál sokkal jobb képminőségben nézhetik a GYTV adásait.

     

    Dombi István, az átállás műszaki feltételeit biztosító cég kivitelezője hangsúlyozta: a GYTV csaknem két évvel ezelőtt elkezdte a felkészülést a digitális földfelszíni műsorszórásra. A televízió egyebek között pályázati támogatások révén újította meg eszközparkját, hogy megfeleljen az új technológiának.

    A napokban a helyi televíziók kétharmadánál megtörténik az átállás. Tapasztalatok szerint ez a változás nem csak jobb képminőséget ad, hanem a korábbiakhoz képest még több nézőhöz jut majd el a tévéadás – tette hozzá Dombi István.

    Végezetül Rostás Ákos elmondta azt is: a műsorszórás-váltással nem ért véget a GYTV-ben a korszerűsítés, ugyanis a társaság újabb pályázati sikert könyvelhet el. A támogatásként kapott több mint 30 millió forintból az adás lebonyolításához szükséges eszközöket, egyebek között a képvágót, a monitorfalat és a stúdiókamerákat cserélik majd ki. A beruházás fél éven belül megtörténik.

    Az ügyvezető kiemelte: a pályázathoz szükséges önerőt Gyöngyös önkormányzata biztosította.


    Közösségi funkciók