3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Kitüntetésekről és szolgáltatásokról is döntöttek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.12. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Idei utolsó ülését tartotta Gyöngyös képviselő-testülete.

     

    Gyöngyös képviselő-testülete úgy határozott, hogy a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtését 2014. január 1-jétől 2018. december végéig a TERRA-VITA Környezetgazdálkodási Kft. végzi el. A szolgáltatás nettó díja megkezdett 5 köbméterenként 5900 forint, valamint megkezdett 10 köbméterenként 11600 forint.

    A képviselő-testület legutóbbi ülésén úgy határozott, hogy pályázatot ír ki az autóbusszal végzett menetrendszerinti helyi személyszállítással kapcsolatban.

    A képviselők döntöttek arról is, hogy a központi zöldterületek karbantartásával kapcsolatban kiírandó közbeszerzési eljárás felhívását közzéteszik.

    A grémium a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület részére 2 millió 160 ezer forint támogatást biztosít, amelyet az egyesület kizárólag az idei támogatással összefüggő ÁFA kapcsolatok rendezésére használhat fel.

    A képviselő-testület módosította az önkormányzat által alapított kitüntetésekről szóló rendeletét, hogy azok posztumusz is adományozhatók legyenek. A döntés értelmében ha elhunyt személy kapja meg az elismerést, a díjjal járó pénzjutalmat a törvényes örökös vagy az a közösség kaphatja meg, ahol sport- vagy művészeti tevékenységét végezte a jutalmazott.

    A decemberi testületi ülésen a képviselő-testület kinyilvánította, hogy városi rendezvényekhez, illetve turisztikai fejlesztésekhez közérdekű kötelezettségvállalás formájában támogatást fogadhat el a polgármester. A cégek és vállalkozások erről a felajánlásról igazolást kapnak az önkormányzattól.

    Zárt ülésen született döntés arról, hogy a Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért díjat Borsik Gábor Bence, a Gyöngyösi Fiatalok Sportért posztumusz Kiss Péter hegymászó, míg a Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért elismerést Németh Zsuzsa, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgona tanszakának hallgatója kapja meg.

    A magyar kultúra napján a Gyöngyös Város Kultúrájáért elismerést Bogara Károlyné Paksy Mária, a Gyöngyösi Műhely vezetője, valamint Püspöki győző, a Meseházikó Gyermekek Színháza vezetője veheti majd át.


    Közösségi funkciók