3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A gyöngyösi lett a legjobb ipari park

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.11. kedd
 
Utoljára módosítva: 2014-03-12 14:55
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Nemzeti Külgazdasági Hivatal 2013-ban „Az év legjobb ipari parkja” díjat a gyöngyösi ipari parknak ítélte.

   
   
  Csaknem 700 milliós fejlesztés után további tíz cég letelepedésére is alkalmas a gyöngyösi ipari park. Négy potenciális befektetővel már tárgyalnak
  Fotó: Suha Péter

  Takács István, az ipari parkot üzemeltető Hatana Kft. ügyvezetője elmondta: Magyarország fejlődő ország, melynek több jó ipari parkja is van, sokat közülük jól ismernek.

   

  - A siker nem egyedül a miénk, hanem Gyöngyösé, a helyi vállalkozóké, a polgármesteri hivatalé, ahonnan nagyon sok segítséget kaptunk. Mindemellett mellénk állt a szerencse is – mondta az ipari park többségi tulajdonosának ügyvezetője. – Amikor átvettük az ipari parkot, sikerült egy számunkra és az önkormányzat számára is kedvező megállapodást kötnünk. Majd tavaly, az év második részében az önkormányzat növelte tulajdonrészét, így már csak két tulajdonosa maradt a gyöngyösi ipari parknak. Amikor egy jó ötlethez társul a támogatás, akkor megszületik a siker. Ez a mi esetünkben megtörtént.

  Takács István szerint az elismerésben jelentős szerepet játszik az a 700 millió forintos, Európai Unió által is támogatott infrastruktúra-fejlesztés, amely immár a végéhez közeledik a gyöngyösi ipari parkban. Ez a jövőben tíz új cég letelepedését teszi lehetővé a területen.

  Az ügyvezetőtől megtudtuk: jelenleg négy potenciális befektetővel folytatnak tárgyalásokat, köztük egy németországi autóiparban érdekelt beruházóval.

  - Egyáltalán nem mindegy, hogy kik a partnereink, milyen befektetőkkel dolgozunk. Bízom abban, hogy az érdeklődők megnyerésében segít majd „Az év legjobb ipari parkja díj” elnyerése, valamint a Procter and Gamble pelenkagyárának átadása – vélekedett Takács István.

  Az elismerést március 27-én Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban veheti át Nagy Rezső, a Gyöngyös Ipari Park Fejlesztő Kft. ügyvezetője Szijjártó Pétertől, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárától.


  Közösségi funkciók