3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Tizennyolc jelölt a szavazólapon

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.12. szerda
 
Utoljára módosítva: 2014-03-12 16:12
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A választási bizottság véglegesítette a szavazólapok tartalmát. Tizennyolcan szállnak versenybe.

   

  A gyöngyösi választási bizottság szerdán véglegesítette az országgyűlési választáson induló jelöltek névsorát, s ezzel a szavazólapok tartalmát.

  Mint dr. Magyar Attila, a bizottság elnöke elmondta: tizennyolc jelölőszervezet tizennyolc jelöltje kerül fel a szavazólapokra, a korábban kisorsolt sorrend szerint.

  A bizottságnak a választások napjáig már csak akkor lesz dolga, ha valamilyen kifogás, panasz érkezik a választás tisztaságával kapcsolatban - tette hozzá az elnök, megjegyezve, hogy ha ilyen nem érkezik, akkor a választásig nem üléseznek.

  Mint ismert, a Heves megyei 2. sz. választókörzetben ötvenketten igényeltek jelöltajánló-ívet, s közülük negyvenhárman le is adták. Az ívek ellenőrzése és a jogorvoslati eljárások után végül tizennyolcan indulhatnak az országgyűlési választáson.

  Arról már korábban - mind a negyvenhárom nevet figyelembe véve - döntött a bizottság, hogy milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon a jelöltek. Akinek a nyilvántartásba vételét elutasították, azt kihúzták a listáról, s a mögötte szereplők értelemszerűen egy helyet előbbre léptek.

  Így alakult ki a képviselő-jelöltek végleges sorrendje.

  György Roland FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT
  Vona Gábor JOBBIK
  Rozinka GyöngyiHATMAP
  Schopf Rita MSZDP
  Dr. Lukács ZoltánLMP
  Szegváry Krisztián SEM
  Snep Andrea REND, SZABADSÁG, JÓLÉT PÁRT
  Suha Jenő EU. ROM
  Huszárné Luda Ágnes MDU
  Tenke János A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT
  Sós Tamás MSZP,EGYÜTT,DK,PM,MLP
  Ivády Gábor KTI
  Rézműves Róbert MCP
  Szabó Sándor Miklós SZOCIÁLDEMOKRATÁK
  Egyed Mónika ÖP
  Horváth László FIDESZ,KDNP
  Horváth Mihály ZÖLDEK
  Subicz István SMS

  Közösségi funkciók
   
   

  Kapcsolódó dokumentumok