3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Átvette megbízólevelét Horváth László

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2014-04-18 11:56
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Fidesz-KDNP képviselője azt mondta: a képviselői munka szolgálat, s a bizalmat megköszönve támogatást és segítséget ígért.

 
 

Gyöngyösön vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét Horváth László (Fidesz-KDNP). A 2. számú választókörzet győztese tizennyolc jelölt közül került ki győztesen az áprilisi szavazás teljes mértékű feldolgozását követően.

 

Faragó László, Gyöngyös polgármestere gratulált a kormánymegbízottnak a választáson elért eredményhez, valamint megköszönte mindenki munkáját, aki részt az országgyűlési választás sikeres lebonyolításában.

Dr. Magyar Attila, a helyi választási bizottság elnöke, mielőtt Horváth Lászlónak átadta megbízólevelét, elmondta: a képviselőválasztás sok mindenben hasonlít egy futóversenyhez, de még több dologban különbözik is.

- Mindkét esetben egy győztes van, ám addig, amíg a futó a célszalag átszakítása után megpihen, a megválasztott képviselő a célba érés után kezdi el a munkát és erőt vesz a hátra lévő harcokhoz – vélekedett az elnök, aki jó egészséget kívánt a képviselőnek, mert elmondása szerint ez az alapja annak, hogy az erkölcsösség a fejben, az igazságosság pedig a szívbe szülessen meg.

Horváth László a megbízólevél átvétele után megköszönte a választásban közreműködők munkáját, majd hozzátette: az ünnepélyes aktus egyben a közös munka kezdetét is jelenti, hiszen ebben támogatták azok a szavazók, akik voksukkal bizalmat szavaztak neki.

- Ennek a megelőlegezett bizalomnak szeretnék majd eleget tenni és szeretnék méltó lenni rá. Nagypéntek lévén még nagyobb hangsúlyt kap az ember életében az a szolgálat, ami önmagáért fakad, amit nem jellemez viszonzás vagy bármely más ellenszolgáltatás. Ez a képviselői munka alapja – tette hozzá Horváth László.


Közösségi funkciók