3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Minden nehéz helyzetből van kiút

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.30. hétfő
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Dr. Hrabár Jenő és dr. Bordás Béla vehette át a Gyöngyös Város Egészségügyéért kitüntetést.

 
 
Pohárköszöntő. Hrabár Jenő, Bordás Béla, Weisz Péter és Faragó László az ünnepség után
Fotó: Suha Péter

- A Bugát Pál Kórházban is mindenki jó kezekben tudhatja magát, hiszen az intézmény szakmai teljesítménye évek óta kiváló színvonalú – hangsúlyozta Semmelweis-napi köszöntőjében Faragó László, Gyöngyös polgármestere, aki elmondta: a kórház elmúlt néhány éve jól példázza, hogy minden nehéz, olykor kilátástalannak tűnő helyzetből is van kiút. Különösen akkor, ha kemény munka árán, optimista szemlélettel igyekszik ki-ki a problémák megoldásáért, és nem azok elmélyítéséért tenni.

 

A magyar egészségügy napján rendezett városi ünnepségen átadták a Gyöngyös Város Egészségügyéért kitüntetést, melyet dr. Bordás Béla nyugalmazott gyermekorvos és dr. Hrabár Jenő szülész-nőgyógyász főorvos vehetett át.

Semmelweis-nap alkalmából eredményes szakmai munkájáért főorvosi kinevezést kapott dr. Szelva István, a szülészet-nőgyógyászati osztály orvosa, valamint adjunktussá nevezték ki dr. Csepelyi Boglárkát, a pszichiátriai rehabilitációs osztály orvosát és dr. Srajber Kornéliát,

a belgyógyászati osztály gyógyítóját.

Weisz Péter, a kórház főigazgatója az ünnepségen hangsúlyozta: jelentős kihívás előtt áll az intézmény, hiszen szeretnék bebizonyítani, hogy a gyöngyösi a térség legjobb kórháza. Eredményként értékelte, hogy a kórházban munkabéke van, és, hogy a legnehezebb időkben is sikerült megtartani a munkahelyeket.


Közösségi funkciók