3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Építkezésekkel kezdődik a tanév

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.09.02. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A tanévkezdés ellenére több intézményben építési, korszerűsítési munkálatok, energetikai fejlesztések folynak.

 

Megkezdődött a 2014/2015-ös tanév. Gyöngyösön több ezer általános és középiskolás ült iskolapadba.

 
Az ötödikes és kilencedikes Berzés diákok a tanévnyitón tűzhették fel az iskola jelvényét
Fotó: Suha Péter

A Berze Nagy János Gimnázium tanévnyitóján Czinder Péter igazgató arról beszélt: Berzésnek lenni többet jelent, mint egy jó iskola tanulójának lenni, hiszen az intézmény az ismeretszerzés mellett az igazi közösség építését is fontosnak tartja. Ennek szellemében fogadták az ötödikeseket és a kilencedikeseket az intézmény diákjává.

 

Dr. Réthy Béla alpolgármester, az iskola tanácsának vezetője arról beszélt: maga is Berzés diák volt, s bizonyos abban, hogy az iskola sok-sok olyasmivel gyarapítja a diákok \"batyuját\", aminek később, felnőtt életükben komoly hasznát veszik.

Beszélt arról is: az önkormányzat elkötelezett a gimi iránt, amit a napokban meghozott döntés is igazol, mellyel újabb kiegészítő forrásról döntöttek a BERZELAB projekt sikeres megvalósításához.

A II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola templomi tanévnyitóján Juhász Ferenc plébános-kanonok arról beszélt: az idei mérföldkő az iskola életében, hiszen megkezdődött az épület teljes felújítása.

A Felsővárosi Általános Iskolában szintén beruházás zajlik, a mindennapos testnevelés feltételeinek megteremtését szolgálja az új tornacsarnok építése. Ez a tanítást nem befolyásolja - mondta el Horváth Zoltánné igazgató.

A Vak Bottyán János Katolikus Szakközépiskola épületenergetikai fejlesztése a nyáron kezdődött - a várva várt beruházásról Benyovszky Péter igazgató beszélt, aki az intézmény közel 800 diákja között külön köszöntötte a kilencedikeseket, és tanévnyitó beszédében hangsúlyozta a tanulás fontosságát.

A mátrafüredi Mátra Szakképző Iskolában igazgatóváltással kezdődött a tanév, a leköszönő igazgató, Dr.Ördög István, valamint az új vezető, Karnis Pálné is köszöntötte a diákokat.

Tanévnyitó a Berzében

 
22 kép
Dátum: 2014-09-01 17:52:00

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium tanévnyitó ünnepsége.

 


Közösségi funkciók