3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Teljesítette vállalását a gyöngyösi acélember

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.09.16. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A 226 kilométeres távot úszva, kerékpáron és futva teljesítette Péter, aki a gyöngyösi Autista Segítő Központért (ASK), és az ott tanuló fiatalok zenei fejlesztéséért gyűjtötte az adományokat.

 

Az előzetes számítások alapján mintegy 300 ezer forintot gyűjtött össze Nádudvari Péter a hét végén Balatonkenesén, az Ironman-távú triatlonversenyen, ahol jótékony céllal állt rajthoz. Ez nem csak Péter várakozásait múlta felül, hanem az elmúlt két évben hasonlóképpen gyűjtött adományt is.

- Az előrejelzésekből tudni lehetett, hogy esni fog, a kerékpáros köröknél mégis elkerült minket az eső, igaz a futásnál mindent bepótolt. Ahogyan az eső, úgy a hatalmas balatoni hullámok sem hátráltattak a teljesítményben – emlékezett vissza az ASK-ban önkéntesként is segítő fiatalember, aki mint mondta, minden adományozónak és támogatójának hálával tartozik a segítségért, valamint a kitűzött cél népszerűsítéséért.

 

A balatonkenesei triatlonverseny történetében először idén rendhagyó módon kiosztották az egyes rajtszámot is, amit Nádudvari Péter kapott meg, tekintettel arra, hogy jótékony cél érdekében vágott neki a megmérettetésnek.

 

- Ez megtisztelő volt számomra, ahogyan az is jól esett, hogy a versenytársak felfigyeltek rám, kacsintottak, vagy hátba veregettek. Éreztem a támogatásukat. De hálás vagyok mindenkinek, aki elkísért és a helyszínen szurkolt nekem. Különösen édesanyámnak, a barátnőmnek és az ASK-ban dolgozó két kolléganőmnek. Ők nem csak szavakkal biztattak, hanem frissítő masszázzsal, étellel, itallal is elláttak – mondta Péter, akinek egyelőre lelkileg és testileg is regenerálódnia kell a versenyt követően, de abban már biztos, hogy negyedik alkalommal is próbára teszi majd magát. Ám azokra a kérdésekre, hogy hol, mikor és milyen cél érdekében, még keresi a választ.


Közösségi funkciók