3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Épülhet a munkacsarnok és az öltöző

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.04.20. hétfő
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A képviselő-testület biztosítja az önerőt a Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Gyöngyösi Atlétikai Klub pályázataihoz

     

    A Gyöngyösi Kézilabda Klub munkacsarnokra, a Gyöngyösi Atlétikai Klub a műfüves labdarúgó pályát kiszolgáló öltözőkre szeretne pályázni. A hetven százalékos TAO-s pályázat önerejének biztosítását az önkormányzattól várják a sportegyesületek. Az előző testületi ülésen a grémium nem szavazta meg a támogatást, a mostanin viszont vállalták az együttesen mintegy 80 millió forint biztosítását, amit az önkormányzat két év alatt fizet ki a pályázatokhoz. A csütörtöki döntés értelmében a munkacsarnokhoz vizesblokk és öltöző nem épül, a csarnokot is a labdarúgópálya öltözői szolgálnák ki. Az önkormányzat a csarnok önerejének előteremtésére a Katolikus Egyházzal is egyeztetéseket folytat, ugyanis az egyház fenntartásában lévő Vak Bottyán János Szakközépiskola éppen csarnokot szeretne építeni. Ha az önerőt az egyház közreműködésével teremtik elő, az újonnan felépülő létesítményt iskolaidőben a szakközépiskolások használnák.

    A Gyöngyösi Kézilabda Klub két, pályázaton elnyert műanyag pályaborítást ajánlott fel az önkormányzatnak, amelyeket a képviselők határozata szerint a Vak Bottyán betonos pályáján és a Hattyú téri nyílt pályán használnak majd föl.

    A testület két pályázathoz utólagosan járult hozzá. Az Egyházi Kincstár esetében a középiskolások részére indítandó programhoz pályázik az önkormányzat, míg a Városgondozási Zrt. egy már megvalósult beruházásokra kiírt pályázati lehetőséggel szeretne élni, amely a kazáncsere-beruházáshoz igényelhető. Önerőre egyik pályázathoz sincs szükség. A képviselő-testület zárt ülésen járult hozzá ahhoz, hogy az Ipari Park tárgyalásokat kezdjen egy hulladékkonvertáló beruházás megvalósításáról.


    Közösségi funkciók