3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Új céget alapított az önkormányzat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.05.28. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Új gazdasági társaságot alapított a gyöngyösi önkormányzat. A Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. legfontosabb feladata a különböző fejlesztési stratégiák megalkotása mellett az elnyerhető fejlesztési források felkutatása lesz. A társaság létrehozásáról csütörtöki ülésén döntött a helyi képviselő-testület.

     

    Június elsejétől egy új gazdasági társaság felel a városfejlesztési feladatokért Gyöngyösön. A képviselő-testület csütörtöki ülésén tárgyalt a korábbi Városfejlesztő Kft. végelszámolásáról, és döntött egy új gazdasági társaság létrehozásáról is. A Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. több feladatot is ellát majd június elsejétől. Legfontosabb feladatai közé a Gyöngyöst és térségét érintő fejlesztési stratégiák kidolgozása tartozik majd, de a százszázalékos önkormányzati tulajdonú cég dolgozik majd az elnyerhető fejlesztési források felkutatásán, valamint a projektek előkészítésén és kivitelezésén is. A cég aktívan részt vesz egy új integrált városfejlesztési stratégia megalkotásában, ami a város hosszú távú, fenntartható fejlődését szolgálja majd. A széles tevékenységi körrel rendelkező társaság feladatai között kulturális értékőrzés, városarculat-építés, valamint ingatlan-üzemeltetés és –hasznosítás is szerepel.

    A június elsejétől működő cég ügyvezetői posztjára Eperjesi Lászlót választották meg a képviselők.

    A képviselők hosszan tárgyaltak a Fő téri szobrok áthelyezéséről és az országzászló felállításáról, döntést azonban nem hoztak, a kérdésben további egyeztetések és előkészítés után várható határozat.


    Közösségi funkciók