3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Javasoljon arra érdemeseket a kitüntetésekre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.08.12. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetésre, valamint az Év Sportolói és az Év Edzője kitüntetésekre vár javaslatokat a polgármester

     

    A Gyöngyös Város Önkormányzata által alapított „GYÖNGYÖS VÁROS SZOCIÁLIS ÜGYÉÉRT” kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik a városban a szociális ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

    A kitüntetések adományozására indokolással ellátott javaslatot tehet:

     bármely gyöngyösi választópolgár,

     a Képviselő-testület bármely bizottsága

     a gyöngyösi székhelyű, illetve tevékenységét részben vagy egészben Gyöngyösön kifejtő civil-, vagy gazdálkodó szervezet, valamint alapítvány,

     a szociális intézmény vezetője vagy a szociális intézmény érdekképviselete.

    A kitüntetések átadására minden évben a Szociális Munka Napja (november 12.) alkalmából kerül sor.

    A kitüntetésből 2015. évben kettő adományozható!

    A kitüntetéssel emlékérem, oklevél és pénzjutalom jár.

    A kitüntetésre való felterjesztés határideje: 2015. szeptember 30.

    Az írásban foglalt, indokolással ellátott javaslatokat Hiesz György Polgármesternek a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) lehet benyújtani, a fent megjelölt időpontig.

    Az „ÉV SPORTOLÓI” és az „ÉV EDZŐJE” KITÜNTETÉS azon sportszakembereknek, sportolóknak adományozható, akik a sportban a tárgyévben kimagasló eredményt értek el.

    Az „Év Sportolói” kitüntetés adományozható a tárgyévben gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportolónak, csapatnak az alábbi kategóriákban:

     női felnőtt korosztály,

     férfi felnőtt korosztály kategóriában, továbbá

     a tárgyévben gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző csapatnak.

    Évente összesen legfeljebb három –kategóriánként legfeljebb egy– kitüntetés odaítélésére kerülhet sor!

    Az „Év Edzője” kitüntetés adományozható annak a személynek, aki gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportoló felkészítése során a tárgyévben kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

    A kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható!

    Az év sportolóinak elismerése névre szóló serleggel, díszoklevéllel, az edzői munka elismerése díszoklevéllel, emlékplakettel, és mindkét esetben pénzjutalom átadásával történik.

    A kitüntetésekre való felterjesztés határideje 2015. október 1. napja.

    A kitüntetések átadására a Városi Évzáró Karácsonyi Ünnepségen ünnepélyes keretek között kerül sor.

    Az írásban foglalt, indokolással ellátott javaslatokat Hiesz György Polgármesternek a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) lehet benyújtani, a fent megjelölt időpontig.


    Közösségi funkciók