3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Nádudvari Péter Heves megyei Príma-díjas

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.12.02. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Heves megyei Prima díjat kapott Nádudvari Péter. A Gyöngyösön is tevékenykedő zeneterapeuta autistákért és fogyatékkal élőkért végzett több mint 15 éves munkáját ismerték el ilyen módon.

     
     

    Heves megyei Prima díjat kapott Nádudvari Péter. A gyöngyösi Autista Segítő Központ zeneterapeutája, a fogyatékkal élőkből verbuválódott Gyöngyszem zenekar vezetője, valamint a Színkottás Zenekar tanára már a jelölést is nagy megtiszteltetésként élte meg. Ezt a díjátadó után is hangsúlyozta.

    - Rendkívül megtisztelő volt, hiszen tudtam azt, hogy 40 valahány jelölt közül kerültem a legjobb 10-be. Láttam a jelöltek névsorát és láttam azt, hogy amit képviselnek az fantasztikus, hogy mekkora munkásság áll a hátuk mögött, milyen értéket teremtettek. Én épp hogy túllépve a harmadik ikszet, nem hittem el, hogy egyáltalán a top tízbe bekerülök - mondta Nádudvari Péter.

    Péter több mint 15 éve dolgozik sérült gyerekekkel és fiatalokkal. Az elmúlt években pedig sporteseményeket teljesített jótékonysági céllal. A díj arra ösztönzi a fiatal zeneterapeutát, hogy a jövőben is teljes erőbedobással végezze a munkáját.

    A kitüntetett elmondta, a díjban jelképesen osztozik családjával, munkatársaival és minden olyan emberrel, aki valamilyen formában támogatja munkásságát.

    A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete gyöngyösi vállalkozókat is díjazott az eseményen. Elismerték Tóth Istvánnak, a Kelvin Kft. ügyvezetőjének, Nagy Róbertnek, a Radír Reklám és Média Ügynökség vezetőjének, valamint Angeli Lászlónak, a MátraCOMP Kft. ügyvezetőjének munkásságát is.


    Közösségi funkciók