3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Első helyen a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.02.18. csütörtök
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa jelentős győzelmet aratott 2015-ben a világ első számú turisztikai portálján, a TripAdvisoron – írja közleményében a cég.

     
     

    Mint a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Egyesület tagja, a High-Tech Sportok Bázisa (HSB) arról beszámolt: négyszáz feletti véleménnyel a portál mérése alapján a bázis abszolút első helyezést ért el Észak-Magyarországon az oldalon megjelenő összes szolgáltató és nevezetesség közötti megmérettetésben

    A HSB olyan helyszíneket illetve programokat utasított maga mögé, mint az Egri vár, a Barlangfürdő Miskolc-Tapolcán, vagy például Tokaj városa.

    A mátrafüredi bázis az országos mezőnyben is első helyen áll a vidéki attrakciók között, mégpedig a „túrák és tevékenységek” kategóriában

    A High-Tech Sportok Bázisa közleményében úgy fogalmaz: a turisztikai portál véleménye azért fontos, mert nem csak a hazai, de a külhoni közönség is javarészt erről az oldalról tájékozódik. A TripAdvisoron ugyanis nem fizetett hirdetések, vagy a szolgáltatók információi befolyásolják a döntést, hanem azon felhasználók véleménye számít, akik résztvevőként már meggyőződtek az adott turisztikai attrakció kínálatának színvonalasságáról. A TripAdvisor az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb turisztikai közösségi portál a világon, ezért az itt napvilágot látott vélemény sokat ér.

    A minősítés azt is jelenti, hogy a HSB szolgáltatásait igénybe vevők szívesen megosztják a kellemes élményeket másokkal, szívesen ajánlják a bázist. Teszik ezt azért, mert az itt szerzett élmény minősége valóban magas színvonalú és egyedi. A Bázis igazi ereje abban is rejlik, hogy nem csak megszólítani tudja vendégeit, de rá tudja venni arra is, hogy tapasztalatait másokkal is megossza – olvasható a közleményben.


    Közösségi funkciók