3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Körforgalmakat építenek, megváltozik a forgalmi rend

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.07.13. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Megkezdődnek a körforgalom kiépítésének munkálatai a Jókai Mór – Alkotmány – Puskin utcák kereszteződésben valamint a Deák Ferenc – Kertész – Dr. Harrer Ferenc utcák találkozásánál. A július 15-től szeptember végéig tartó munkák alatt az autósoknak forgalomterelésre kell számítaniuk.

     
     

    Két kereszteződésben is körforgalmú csomópontot alakítanak ki Gyöngyösön. A munkák július 15-én kezdődnek, és szeptember végéig tartanak. Az érintett két kereszteződés nagy forgalmat bonyolít le, amit az új csomópontok biztonságosabban tudnak majd levezetni. Az autósoknak a munkálatok ideje alatt a következő forgalmirend-változásokra kell számítaniuk:

    Jókai Mór– Alkotmány – Puskin utcák kereszteződése

    - A kivitelezési munkák végzése alatt a csomópont minden ágát teljes szélességében lezárják a megbontott útburkolatig, a lezárt építési területre csak az építési munkát végző járművek hajthatnak be. A csomóponthoz csatlakozó útszakaszok zsákutcákká válnak.

    - A lezárt építési terület környékén azoknál a kereszteződéseknél, amelyekben a forgalmat terelőútra kívánják vezetni, illetve a terelőútvonalon minden olyan útkereszteződésnél, ahol a járművezetők kellő tájékoztatása azt megköveteli „Terelőút” jelzőtáblákat helyeznek ki. Azokban az utcákban, amelyek csatlakoznak a terelőúthoz, és a rajtuk haladók tájékoztatása azt megköveteli, „Terelő útirányt jelző táblák” kerülnek elhelyezésre, amelyeknek alapszíne sárga.

    - A Szent István utca teljes hosszán megállási tilalom kerül bevezetésre a helyi járatú autóbusz közlekedés ide történő átirányítása miatt.

    - A helyi járatú autóbuszmegállókban változás nem történik.


    Deák Ferenc – Kertész – Dr. Harrer Ferenc utcák kereszteződése

    - A kivitelezési munkák végzése során az ideiglenes forgalomszabályozás öt ütemben valósul meg oly módon, hogy a kétirányú forgalom végig biztosítva lesz.

    - A Csalogány utcában mindkét oldalon megállási tilalmat vezetnek be az építkezés ideje alatt 7 és 19 óra között.

    - A helyi járatú autóbuszforgalom útvonala nem módosul. A helyi járatú autóbuszmegállókban változás nem történik.

    Az önkormányzat ezúton kéri az autósokat, hogy 2016. július 15. és szeptember 30. között fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett utcákban. Annak reményében kérjük megértésüket, türelmüket az esetlegesen előforduló kellemetlenségek miatt, hogy az átépítési munkák befejezése után biztonságosabb lesz a közlekedés a csomópontokban.

    Kérdéseiket a következő elérhetőségeken várjuk:

    Vojtek Nikoletta útkezelő 37/510-336, vojtek.nikoletta@hivatal.gyongyos.hu

    Molnár József beruházási előadó 37/510-300, 342 mellék, molnar.jozsef@hivatal.gyongyos.hu


    Közösségi funkciók