3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Döntöttek az új sportcsarnok előkészítéséről

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.08.24. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Döntött a gyöngyösi képviselő-testület a tervezett új sportcsarnok területének előkészítéséről. Az augusztusi, rendkívüli ülésen az idei fűtési szezonban nyújtandó tüzelőanyag-támogatásról is határoztak. A tervek szerint 330 rászoruló család kaphat tűzifát a mintegy nyolcmillió forintos támogatás keretében.

     

    A nyári szünetet megszakítva, rendkívüli ülést tartott augusztus 24-én Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. A rendkívüli ülésre néhány szoros határidő miatt volt szükség, így például az idei tüzelőanyag-támogatásról is most született döntés. Az önkormányzat az idei fűtési szezonban mintegy 330 család számára kíván támogatást nyújtani, a testület szerdai ülésén jóváhagyta az ehhez szükséges nyolcmillió forintos összeget. Az önkormányzat pályázat útján kívánja kiválasztani a tűzifa beszállítóját.

    A képviselők döntöttek a Dr. Fejes András Sportcsarnok szomszédságába tervezett bemelegítőcsarnok területének előkészítéséről. Az új csarnok építéséhez két épületet kell lebontani a volt Táncsics Mihály honvédségi laktanyában.

    A grémium döntött az Encsi utcában kijelölt, beépítetlen területek értékesítéséről, a telkeket a sikeres pályázatot követő versenytárgyalás után értékesítette az önkormányzat. A nyertes pályázók egyke több mint tíz lakásos társasházat épít majd, míg a másik telken családi ház épülhet. Ingatlanvásárlásról is döntött az önkormányzat, amely legfeljebb nyolcmillió forint értékben kíván bárlakás céljára családi házat vásárolni.

    A képviselő-testület november végéig meghosszabbította a komplex telepprogram fenntartásáról szóló szerződését a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal. Korábban csak augusztus végéig szólt a szerződés, mert az önkormányzat egy uniós pályázat révén kívánta a további folytatást biztosítani, az érintett pályázatot azonban még nem bírálták el, így az elbírálásig továbbra is az önkormányzat finanszírozza az észak-nyugati városrészben élők rehabilitációját célzó program havi 1,2 millió forintos költségét.

    A testület jóváhagyta a helyi választási iroda vezetőjének javaslatát az október másodikára kitűzött népszavazás szavazatszámláló bizottságának kilenc tagjára és négy póttagjára.


    Közösségi funkciók