3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Munkáspárti levél a Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség ellen

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.11.18. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Petíciót juttatott el Hiesz Györgynek, Gyöngyös polgármesterének a Magyar Munkáspárt helyi szervezete. A Thürmer Gyula pártelnök által jegyzett levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

     

    Magyarország Kormányának,
    a megyei és városi önkormányzatoknak
    Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

    Az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) elnevezéssel átfogó szerződést kíván kötni. A Magyar Munkáspárt baloldali és nemzeti pártként szívén viseli a dolgozó emberek érdekeit, és egyben küzd a magyar nép, a magyar nemzet közös érdekeiért.

    Pártunk határozott véleménye az, hogy az Egyesült Államok és az Európai Unió között kötendő TTIP egyezmény hátrányosan érinti a dolgozó embereket, és káros nemzeti érdekeink, függetlenségünk és szuverenitásunk szempontjából is.

    A Munkáspárt azt tapasztalja, hogy nagyon sok dolgozó ember ugyanígy gondolkodik, és tartanak a TTIP következményeitől. Fontosnak véljük, hogy az általunk ismert és képviselt társadalmi csoportok érzései eljussanak az ország vezetéséhez. Ezért írunk levelet Önöknek.

    Nem vitatjuk, hogy a TTIP-szerződésnek lehetnek előnyös oldalai. Nem kételkedünk abban, hogy a magyar gazdaság egy része talán jól jár. Néhány nagy magyar cég beférhet az amerikai piacra.

    De jogos az aggodalmunk. Mi lesz a többivel? Tartunk attól, hogy a magyar mezőgazdaság maradéka is elvész az amerikai termékkel vívott harcban. Biztosra vesszük, hogy a magyar kis-és középvállalkozások százezrei a TTIP-nak nem nyertesei, hanem vesztesei lesznek. Féltjük a magyar dolgozók, a magyar munkavállalók millióinak jövőjét. Félünk attól, hogy egy szabványosított világban, amit a TTIP jelent, elveszíthetik jogaikat, amelyeket európai dolgozóként ma még élveznek.

    Féltjük hazánk jövőjét. Magyarország a miénk is. Magyarország kormánya az önálló magyar utat hirdeti, síkraszáll nemzeti függetlenségünkért, magyar nemzeti identitásunk megőrzéséért. Tartunk attól, hogy a TTIP mindezt veszélybe sodorja.

    A migránsok kötelező betelepítése ellen a kormány össznemzeti háborút indított. Az emberek többsége megértette, és nemzeti ügyként támogatta is.

    Kérjük a magyar kormányt: ne támogassa a TTIP egyezményt, akadályozza meg annak kiterjesztését Magyarországra! Tekintse ezt is első számú nemzeti ügynek!

    Kérjük a megyei és városi önkormányzatokat, mint a népképviselet alkotmányos letéteményeseit, a magyar nép érdekében járjanak el, védjék meg a magyar emberek érdekeit, országunk függetlenségét!

    Budapest, 2016. november 8.

    Tisztelettel


    Dr. Thürmer Gyula
    a Magyar Munkáspárt
    elnöke


    Közösségi funkciók