3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Terjeszkedik az Apollo Tyres

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.11.24. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2016-11-24 10:52
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Kulcsszerepet szánnak magyar gyárnak - hangzott el a cég új indiai fejlesztőközpontjának átadásán.

     
     

    Hivatalosan is átadta új, Ázsiáért felelős globális fejlesztőközpontját az Apollo Tyres Indiában. Ezzel egy időben bejelentették: megkezdik hetedik gyáruk építését is, ami a Gyöngyöshalászon most épülő üzemet követi a sorban. Ahogy megkezdi a termelést a magyarországi üzem, és az itt készülő termékek az európai piacra kerülnek, ez a régió adja majd a cég bevételének felét – mondta Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója.

    Az Apollo Tyres már most is jelentős nemzetközi gyártónak számít, hiszen az indiai üzemek mellett gyára van Hollandiában, illetve zöldmezős beruházással most épít egyet Magyarországon. A cég tovább terjeszkedik, a közelmúltban írtak alá szándéknyilatkozatot egy újabb, 72 millió euró értékű beruházásról, melynek keretében India dél-keleti részén alakítanak ki egy újabb ultramodern gyártóbázist.

    Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója azt mondta: „Amint a gyöngyöshalászi üzem látja el az európai piacot, ez a régió adja majd a cég teljes bevételének körülbelül a felét. Hozzátette: a cég kétszámjegyű forgalomnövekedésre számít.”

    Ugyancsak ebben a hónapban adta át az Apollo Tyres új ázsiai kutató-fejlesztő központját a dél-indiai Chennai közelében. Ez a második globális kutató-fejlesztő központ, az elsőt Hollandiában hozták létre 2013-ban. E két központ az alap kutatási tevékenységen túl saját régiója termékfejlesztési igényeiért is felel: az enschedei létesítmény az európai és az amerikai, míg az ázsiai egység a teljes közel-keleti, afrikai, csendes-óceáni és ázsiai régióért.

    „Az Apollo Tyres az elmúlt negyven évben mindvégig élen járt az újszerű termékek kifejlesztésében, amelyek az indiai piac igényeinek feleltek meg. A globális, indiai kutató-fejlesztő központtal új területek felé nyitunk, kutatás-fejlesztési elképzeléseink megvalósítását felgyorsítjuk Indiában és a régióban is” – mondta Onkar S Kanwar, a vállalat elnöke az avatási ünnepség alkalmából.


    Közösségi funkciók