3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Játszva gyógyulhatott 3500 kis beteg az idén a gyöngyösi kórházban

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2016.12.20. kedd
 
Utoljára módosítva: 2016-12-20 11:32
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Társadalmi és környezetvédelmi ügyeket is támogat az Apollo Tyres.

     

    Az Apollo Tyres idén több különböző programmal is támogatta a Bükki Nemzeti Park értékeinek megőrzését. A természet megóvása mellett a környéken élő emberek életminőségét javító kezdeményezéseket is indított a vállalat. A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban tavasszal egy játszószobát alakítottak ki. Amellett, hogy támogatták a játékok, fejlesztő eszközök beszerzését, közösségi eseményt is szerveztek. Idén összesen 3.500 kis beteg gyógyulását könnyítették meg ezzel a kórházban. Közvetlenül karácsony előtt pedig egy gyöngyösi gyógypedagógiai iskola kapott anyagi támogatást az Apollo Tyres-től.

    Az Apollo idén a környezeti értékek megóvásáért kötött megállapodást a Bükki Nemzeti Parkkal. Ennek első lépéseként, régen legelőnek használt, de mára teljesen elvadult területek tisztultak meg Parád közelében, a Mátrában. A helyreállítást követően előkerültek a gyepes területeket kedvelő védett orchidea fajok és zugpókok. Hamarosan indul a következő program is, amelynek keretében a Mátrában található „Kékes tanösvényt” fejlesztik, és lecserélik az összetöredezett, rossz állapotú információs táblákat.

    A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Diagnosztikai épületének a megújításáról 50 liter festékkel, több tucat ecsettel és az Apollo munkatársainak az önkéntes munkájával gondoskodott a vállalat. A kórház játszószobájával pedig nemcsak a gyermekgyógyászati osztályon tartózkodó kis betegeknek okozott a cég örömet, hanem az allergiavizsgálatra érkező kisgyermeknek is.

    „Minden nagyvállalat feladata, hogy ne csak használja, hanem óvja is a környezetét. A gyöngyöshalászi gyár építése mellett ezért kezdtünk bele és folytatjuk a környezetünk és a környéken élő emberek életminőségének jobbítását.” –mondta Mákos Csaba, az Apollo Tyres Hungary gyárigazgatója.

    Az Apollo Tyres 1972-es megalapítása óta abroncsgyártó óriássá nőtte ki magát; mára több mint száz országban van jelen termékeivel. A vállalati kultúrában a kezdetektől fontos helyen szerepel a fenntarthatóság, hosszú ideje támogatják Indiában különböző programokon keresztül a környezeti értékek fenntartását és az életminőség javulását. A vállalat az Apollo Habitat programja részként – sok más mellett – a közelmúltban 100 ezer fát ültetett el dél-kelet indiai Chennai közelében.

    „Indiában évtizedek óta nagy figyelmet fordítunk a környezetünk védelmére, hiszen a világ második legnépesebb országában fokozottan ügyelnünk kell a természeti kincseink épségére és a fenntartható léptékben történő fejlődésre. Ezt a szemléletmódot szeretnénk folytatni Magyarországon is.” – mondta Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.


    Közösségi funkciók