3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Két szervezet munkáját támogatja a városbál

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.01.11. szerda
 
Utoljára módosítva: 2017-01-17 10:50
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Ismét az Orczy-kastély ad helyet a gyöngyösi városbálnak, a térség legjelentősebb társasági eseményének. A február 4-i bál jótékony célokat szolgál, a fogyatékkal élő fiatalok otthonteremtésén fáradozó Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a tehetséges gyöngyösi gyerekek támogatását végző Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány munkáját támogatják a bálozók.

     
     

    A város legimpozánsabb épületében, a Mátra Múzeumnak is otthont adó Orczy-kastélyban rendezi meg Gyöngyös Város Önkormányzata a 2017-es városbált február 4-én. A térség legrangosabb társasági eseménye idén is kiváló lehetőséget kínál a találkozásra és a szórakozásra. A műsort ebben az évben tehetséges gyöngyösi fiatalok adják, a tánchoz pedig Gonda László és zenekara szolgáltatja a zenét. A bál szervezői idén azokra is gondoltak, akik a tánc helyett a személyes találkozásokat, a beszélgetéseket részesítik előnyben, így a mulatság több teremben zajlik majd, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő szórakozási lehetőséget.

    A városbál legfontosabb célja a segítségnyújtás, az idei bálozók két célt is támogatnak azzal, hogy megvásárolják a belépőjegyet. A bálozók a fogyatékkal élő fiatalok otthonteremtésén fáradozó Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a tehetséges gyöngyösi gyerekek támogatását végző Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány munkáját támogatják. Azok számára, akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, idén is van lehetőség támogatói jegy vásárlására.

    A városbál idén is különleges gasztronómiai élmények tartogat a résztvevőknek, akik a fogások mellé a mátrai borvidék legkiválóbb borait kóstolhatják.

    A városbálra szóló belépőjegy 15 000 forintos áron már kapható a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központban Szabóné Németh Juditnál a gazdasági irodában, munkanapokon 8.30-16.30 között, támogatói jegyeket ugyanitt 7500 forintért lehet vásárolni. A jótékonysági összeget a tombolából befolyt bevétel is gyarapítja, így aki teheti, tombola-nyeremények felajánlásával is hozzájárulhat a két szervezet támogatásához.

    A műsorban közreműködik Márkus Liza, Mező Dorottya, Szűcs Dániel, Nagy Noémi és partnere, a zenéről Gonda László és zenekara valamint Zavarkó Zoltán gondoskodik.


    Közösségi funkciók