3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.04.21. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek Gyöngyösön a bölcsődék napja alkalmából. Az önkormányzati elismerést a Dobó úti Bölcsőde kisgyermeknevelője, Mátrai Lászlóné és az intézmény dajkája, Tiszóczki Bertalanné vehette át.

     
     
     

    Nyolcadik alkalommal ünnepelte meg a gyöngyösi önkormányzat a bölcsődék napját, amelynek alkalmából a GYÖNGYÖK Családi Intézet házasságkötő termében köszöntötték a városban működő Dobó úti Bölcsőde és Jeruzsálem úti Tagbölcsőde, valamint a Visonta úti Bölcsőde és Családi Napközi dolgozóit.

     
     

    Hiesz György polgármester ünnepi köszöntőjében felidézte a bölcsődei ellátás egyetemes történetét, külön kitérve a 1980-as években tapasztalt mintegy ötvenszázalékos születésszám-csökkenés után napjaink pozitív változásaira. A városvezető úgy fogalmazott: köszönet illeti azokat, akikre a legféltettebb kincsünket, gyermekinket, unokáinkat bízzuk, és akik szeretettel, törődéssel végzik ezt a nagyebetűs hivatást.

     

    Hiesz György két bölcsődei dolgozónak, Mátrai Lászlónénak és Tiszóczki Bertalannénak adott át elismerést az önkormányzat nevében.

     

    Mátrai Lászlóné kisgyermeknevelő harminchat éven át dolgozott a Dobó úti Bölcsődében, ahol kölcsönös bizalom, tisztelet és mélységes szakmai alázat jellemezte a munkáját.

     
     

    Tiszóczki Bertalanné a Dobó úti Bölcsőde dajkájaként dolgozott tizenhat évig, a több mint másfél évtized alatt sok kisgyermeket boldoggá tett egyebek mellett a saját készítésű ballagási tarisznyáival.

     
     

    Horváth Gábor, a polgármesteri hivatal közigazgatási és intézményirányítási igazgatója pohárköszöntőjében arra az áldozatvállalásra hívta fel a figyelmet, amit a bölcsődei dolgozóknak meg kell hozniuk, hogy lelkiismeretesen elláthassák feladatukat. Az igazgató szerint a gondozók magas szakmai színvonalú munkájukkal utat mutatnak a gyerekeknek egy egészségesebb, teljesebb élet felé.

     

    A bölcsődék napja szakmai programmal is párosult, amelyről K. Farkas Dóra alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus számolt be az ünneplőknek.

     

    A műsort a Jeruzsálem úti Tagóvoda rózsaszín nagycsoportosainak műsora színesítette.

     

    Közösségi funkciók