3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Megmutatták, mit tudnak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.04.28. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központ második alkalommal hirdette meg a Te-Mit-Tudsz? tehetségkutató versenyt általános és középiskolás diákok számára, akik szeretnék bemutatni előadó művészeti tudásukat műfaji és stílusbeli megkötöttség nélkül.

     

    A jelentkezők összesen 16 produkcióval neveztek a versenyre. 10 egyéni és 6 csoportos műsorszámot láthatott a közönség. Ezen belül nagyon vegyes volt a korosztályi összetétel.

    A zsűri elnöke: Szabó Viola, a Pátzay János Katolikus Zeneiskola tanára, az Esterházy Károly Egyetem népzeneoktatója. A zsűri tagjai: Soltész-Kecskés Lilla, az Attitude Táncműhely művészeti vezetője, Magos-Molnár Ágnes szolfézs-zeneelmélet tanár, a Pátzay János Katolikus Zeneiskola tagintézmény-vezető helyettese, a Pro Civitate-díjas Come Prima Énekegyüttes művészeti vezetője.

    A győztesek a nyeremények mellett (a gyöngyösi Color Crew Record stúdió zenei különdíj felajánlása, Bús Árpád Zsolt önkormányzati képviselő 30.000 Ft értékű felajánlása, a művelődési központ által vásárolt ajándékutalványok) lehetőséget kapnak a művelődési központ által szervezett rendezvényeken történő bemutatkozásra. Legközelebb a gyöngyösi Fő téren megrendezésre kerülő Városi Majálison találkozhatnak a nyertesekkel.

    A korábban meghirdetett görögországi szállásfelajánlásokkal kapcsolatban, a közzétételt követően, korábbi díjazottaktól értesültünk róla, hogy a felajánló cég kiadott ajánlata nem a valóságnak megfelelő. Ezen visszajelzések alapján intézményünk inkább vállalta a visszavonás kellemetlenségét, annak érdekében, hogy nyerteseinket mindenképpen megóvhassuk a felajánló esetleges inkorrekt eljárásával szemben. Köszönjük megértésüket!

    Díjazottak

    Egyéni produkciók

    1. helyezett

    Csanádi Bertold Balambér (Gyöngyös) – hegedű – 10.000 Ft értékű ajándékutalvány

    Füleki Milán (Karácsond) – vers - 10.000 Ft értékű ajándékutalvány

    Kákonyi Panna Kata (Gyöngyös) – ének - 10.000 Ft értékű ajándékutalvány

    2. helyezett

    Kovács Dorottya (Gyöngyös) – zongora – 6.000 Ft értékű ajándékutalvány

    Mátrai Csenge (Gyöngyös) – tánc – 6.000 Ft értékű ajándékutalvány

    3. helyezett

    Berta Dániel (Gyöngyös) – zongora és tangóharmónika – 3.000 Ft értékű ajándékutalvány


    Csoportos produkciók legjobbja

    Halászi Kispendely (Gyöngyöshalász) – néptánc – 25.000 Ftértékű ajándékutalvány

    Zenei különdíj

    Sleeping Flame zenekar - Csanádi Bertold Balambér és Liszkai Levente (Gyöngyös)

    A gyöngyösi Color Crew Record stúdió jóvoltából egy média csomag:

    - Egy tetszőlegesen választott dal stúdiómunkája

    - Portfólió fotózás

    - Igény esetén lyric videó és You Tube megjelentetés

    A díjazottakon kívül dicséret és elismerés illeti a többi fellépőt is. A vetélkedőn egyéni kategóriában színpadra lépett Balogh Annamária (Karácsond), Darabos Lili (Hatvan), Várvölgyi Anna (Markaz), csoportos produkciót mutatott be a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola 8. B osztálya, a HalászTánc Csoport, a Visontai Szent-Györgyi Albert Általános Iskola 4. osztályos tanulói, továbbá a Csömör Asztrik és Kondás Marcell páros (Pásztó-Gyöngyöstarján). Gratulálunk minden versenyzőnek.


    Közösségi funkciók