3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Megyei kitüntetésben részesült a gyöngyösi rendőrkapitányság vezetője

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.04.28. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Heves Megyei Közgyűlés idén is a Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díjjal ismerte el a megye közrendje, közbiztonsága érdekében kiemelkedő tevékenységet kifejtő személyeket, közösségeket. Az idei kitüntettek között van Balogh Tibor rendőr ezredes, Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője is, akit Gyöngyös Város Képviselő-testülete terjesztett fel az elismerésre.

     
     

    A megyei grémium a 2017. február 24-ei ülésén döntött a Heves Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díj díjazottjairól. A Magyar Rendőrség Napja alkalmából rendezett ünnepségen Pelyhe Gábor rendőr alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője, Balogh Tibor rendőr ezredes, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője, valamint a Petőfibánya Polgárőr Egyesület részesült elismerésben. A díjazottak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ünnepélyes állományülésén vehették át az elismerést Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől.

    A főkapitányság dísztermében tartott állománygyűlésen Czinege László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány több munkatársának tárgyjutalmat adományozott április 24-e, Szent György napja alkalmából. A program az Érsekkertben folytatódott, ahol a XI. Kéklámpás nap keretében mutatkoztak be a rendvédelmi szervek. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Mentőszolgálat Egri Mentőállomása, valamint a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai a nap folyamán színes programokkal várták az érdeklődőket.

    Balogh Tibor rendőr ezredes, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője rendőri szolgálatát 1994. szeptember 1-jén kezdte a Hevesi Rendőrkapitányság Tarnamente Rendőrőrs állományában járőrként, rendőr őrmesteri rendfokozatban. 1996-ban végezte el a Rendészeti Szakközépiskolát. 1998-ban nyomozói kinevezést kapott a Hevesi Rendőrkapitányság Tarnamérai Rendőrőrsén. 2001-ben elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakát, ezzel egyidejűleg megkapta első tiszti rendfokozatát, rendőr hadnaggyá nevezték ki.

    2009. október 1-jétől a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője. Az elmúlt évek során példás együttműködést alakított ki a helyi önkormányzattal, rendszeres tájékoztatást ad a település közbiztonsági helyzetében beállt változásokról.

    Balogh Tibor kapitányságvezető fontos feladatának tartja a megelőzést segítő propaganda-tevékenység növelését a helyi iskolákban, a lakosság körében. Az irányítása alatt álló szervezeten belül a bűnmegelőzési tevékenység két fő korosztályra koncentrálódik. A fiatalokat a Bűnmegelőzési Program és az Ellenszer Program keretében az iskolák bevonásával oktatják, rendszeres kapcsolatot és együttműködést tartanak az illetékességi területen működő gyermekvédelmi intézményekkel a gyermek- és fiatalkorúak védelme érdekében. Kiemelt céljuk az idős, egyedülálló lakosok sérelmére elkövetett jogsértések megelőzése, megszakítása, felderítése is.

    Balogh Tibor rendfokozati előmenetele során – a főhadnagyi rendfokozat kivételével – az alezredessé történő kinevezéséig valamennyi rendfokozatát, kiemelkedő munkájáért soron kívül kapta meg. 2015 júliusában pedig rendőr ezredesi rendfokozatba került, több alkalommal részesült vezetői elismerésben, megkapta a 10 és 20 éves „Rendőrségi Szolgálati Jel” kitüntetést.


    Közösségi funkciók