3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Letették az új sportcsarnok alapkövét

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.06.13. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Új sportcsarnokkal gazdagodik Gyöngyös. A volt honvédségi laktanyában építendő edzőcsarnok alapkövét kedden helyezték el az új létesítmény építési területén. A munkák heteken belül elkezdődnek, és a tervek szerint még idén befejeződnek.

     
     

    Ritka az a város, amely annyi jó minőségű sportcsarnokkal rendelkezik, mint Gyöngyös – mondta köszöntőjében Hiesz György polgármester a volt honvédségi laktanya területén, a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok mögött építendő új edzőcsarnok alapkövének ünnepélyes elhelyezése alkalmából. A polgármester kiemelte: a város sportegyesületei az elmúlt hetekben fantasztikus eredményeket értek el, a Gyöngyösi Kézilabda Klub U12-es korosztályú csapata megnyerte az országos bajnokságot, a Gyöngyösi Atlétikai Klub és az Energia SC labdarúgói pedig egy osztállyal feljebb léptek, és az iskolákban is magas szintű sportoktatás folyik, aminek a színvonalát az új létesítmény tovább növelheti, és hozzájárulhat egy egészséges, sportos nemzedék felnövekedéséhez.

    A mintegy ezerkétszáz négyzetméteres új sportcsarnokot a Gyöngyösi Kézilabda Klub építteti, amely TAO-forrásból nyerte el pályázaton az építéshez szükséges összeget, a pályázathoz szükséges mintegy 50 millió forintos önerőt pedig az önkormányzat biztosította. A beruházás teljes költsége 220 millió forint, ez a klub eddigi legnagyobb beruházása - mondta Nagy Attila klubelnök, aki az alapkőletétel alkalmával arról is beszélt: az új csarnok révén a gyöngyösi teremsportok és az iskolák is olyan létesítményhez jutnak, amely minden igényüket képes lesz kielégíteni.

    Mint Benedek Zsolt, a kivitelező Bemolux Kft. ügyvezetője elmondta: a csarnok össze lesz kötve a műfüves labdarúgópályák mellett kialakítandó öltözővel, amely így a kézilabda és a labdarúgó pályát is képes lesz kiszolgálni. Az új csarnok építését heteken belül elkezdik, és mindent megtesznek, hogy tartani tudják a kivitelezés decemberi határidejét – ígérte az ügyvezető. Az új sportcsarnokkal és az öltözővel egy valódi sportkomplexum jön létre a volt honvédségi laktanya területén, amely egy uniós pályázat segítségével további létesítményekkel is bővülhet.


    Közösségi funkciók