3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


A köz szolgáinak munkáját ismerték el

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.06.29. csütörtök
 
 
    Szerző: Pifkó Tamás
     
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A júniusi képviselőtestületi ülés szünetében, ünnepélyes keretek között adták át a „Gyöngyös Közszolgálatáért” elismeréseket a városháza nagytermében. A kitüntetést Szabó Tünde rendőr alezredes és Béres István, a polgármesteri hivatal gondnoka vehette át.

     
     

    Tisztesség, elkötelezettség, igazságosság, méltányosság, pártatlanság, alázat – Gyöngyös város jegyzője szerint a közszolgálatot ellátókkal szemben támasztott elvárások az évszázadok során mit sem változtak. Dr. Kozma Katalin a „Gyöngyös Közszálatáért” kitüntetések átadási ünnepségén elmondott köszöntőjében emlékeztetett a gyöngyösi önkormányzat azon döntéseire, például az illetménykiegészítésre vagy a rendkívüli bérfejlesztésre, amelyek azt bizonyítják, hogy városunkban a politika is elismeri a köztisztviselők munkáját.

    A város képviselő-testülete idén először adományozhatott kitüntetést a rendvédelmi és katasztrófavédelmi szervek munkatársainak. Első alkalommal Szabó Tünde rendőr alezredes vehette át az elismerést. Szabó Tünde 1992. április 1-je óta teljesít hivatásos rendőri szolgálatot, a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra 1994. augusztus 1-jén került, kezdetben a bűnügyi osztályon dolgozott, majd a közrendvédelmi szakterületen lett őrsparancsnok, közrendvédelmi osztályvezető-helyettesként dolgozott 2001-ig. Kiemelkedő tudását 2001-től ismételten az igazgatásrendészeti szakterületen kamatoztatta, jelenleg igazgatásrendészeti osztályvezetőként látja el feladatát.

    A „Gyöngyös Közszolgálatáért” kitüntetést vehette át Béres István, a polgármesteri hivatal rövidesen nyugállományba vonuló gondnoka is. Béres István tizennégy évesen, a parádi üveggyárban kezdett dolgozni, ahol egészen az üvegfúvó mesteri címig vitte. Később a gyöngyösi közigazgatásba került, ahol – mint az elismerés átvétele után elmondott köszönőbeszédében fogalmazott – a fél életét töltötte. Kezdetben gazdasági és ellátási előadóként, majd 1989-től gondnokként látja el feladatát.


    Közösségi funkciók