3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Színes szeptember

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.09.06. szerda
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Színes programokkal vár mindenkit Gyöngyös szeptember első három hétvégéjén.

     
     

    A Bányásznap után egy új rendezvény indul útjára, a New Version Fest után pedig az ősz legjobban várt programja, a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál várja a szórakozni vágyókat.

    Új rendezvény indul útjára 2017. szeptember 9-én Gyöngyösön, a Barátok terén. Hazai zenészek egy népdalt és egy popzene remake-jét készítették el, amelyekre tánccsoportjaink koreográfiát rendeztek, és mindezt a nagyközönség is láthatja szeptember 9-én, szombaton. A szép ruhába öltöztetett Barátok terén olyan zenészekkel találkozhatnak a látogatók, mint a rockabilly műfajt képviselő Dinamite Dudes, benépesítik utcazenészek a teret, tangózhatunk és táncolhatunk salsát Keszei János tangóharmonikás muzsikájára, hallható lesz a Purga, este pedig a StarMachine zenéjére rophatja, akinek kedve van. A szabadtéri színpadon többek között az Attitude Táncműhely, a Kézér Luminous Ballée, a Ritmus Táncműhely, a Vidróczki Néptáncegyüttes, a Virtus Kamara Táncegyüttes táncosainak koreográfiáit tekintheti meg a közönség. A programot színesíti kintornás, a négyszeres Freestyle football világbajnok Szász Kitti, a Face Team Akrobatikus Sport Színház, és készíttethet bárki karikatúrát magáról, kedveséről Tonió segítségével. Aki megéhezik, megszomjazik, annak sem kell messzire mennie, hiszen igazi street food-kavalkád várja az éhes és szomjas vendégeket.

    A részletes programot itt találja.

    A következő hétvégén, szeptember 15-e és 17-e között rendezik a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivált. Gyöngyös az üde zamatú, friss, gyümölcsös borairól ismert Mátrai Borvidék fővárosa. A Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál pedig hosszú évtizedek óta a régió egyik első nagy rendezvénye az őszi szezonban. A háromnapos fesztiválon a borvidék legjobb borászai kínálják boraikat, miközben a színpadon sztárok váltják egymást.

    Az idei év fellépői között találjuk a Hooliganst és a Pannonia Allstars Ska Orchestrát, de fellép Oszvald Marika is, Polyák Lilla, Wolf Kati és Homonnay Zsolt pedig közösen varázsolja el a közönséget. A szeptember 15-én 15 órakor kezdődő, háromnapos fesztiválon mindenki megtalálja a kedvére való programot, miközben a Mátra is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál a családoknak.

    A kísérő programok között kézműves vásár, főzőverseny és madárijesztő szépségverseny is szerepel, és megválasztják majd a Mátra tortáját is. Nem feledkeznek meg a gyerekekről sem, akik számos gyerekelőadást láthatnak, a gyermekudvarban pedig rengeteg játékkal várják őket.

    A Szüreti Napok programjáért ide kattintson.


    Közösségi funkciók