3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ismét győzött az összefogás: fitneszeszközöket kapott Gyöngyös

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.09.15. péntek
 
Utoljára módosítva: 2017-09-15 17:59
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Gyöngyös örülhetett legjobban a "MegszépülAVárosom" kezdeményezés negyedik fordulójának, hiszen az összesen leadott 85.023 szavazatból 34.465 szavazatot magáénak tudva első helyen végzett a versenyben.

     
     

    A programot létrehozó 5 vállalat közreműködésével, és a helyi lakosok szavazatai alapján a kisposta mögötti terület kapott új fitneszeszközöket. A felújítás értéke több mint 2 millió forint volt.

    A létesítmény ünnepélyes átadása pénteken történt meg.

    Fitneszpark átadás

     
    15 kép
    Dátum: 2017-09-15 17:57:00
     

    2013. szeptember 13-án egyedülálló program indult. Az ÉpítkezemFelújítok építőipari kezdeményezés (aktuális képviselői a Mapei, a RAVAK, az ELKO EP HUNGARY, az enHome és az Allianz Hungária Biztosító) szervezésében a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. közreműködésével életre hívta a MegSzépülAVárosom Programot, melynek célja egy vidéki város vagy budapesti kerület közterületének rehabilitációja, mely az ott lakó közösség életminőségét javítja. A Program negyedik hullámának közönségszavazásán 24.368 ember szavazott, összesen 85.023 szavazatot leadva. A program elindulása óta immáron harmadik alkalommal egy vidéki város, Gyöngyös szépülhetett meg. Gyöngyös győzelmét a 34.465 beérkezett szavazatnak köszönheti, amely a szavazatok közel 41%-át adta.

    "Gyöngyös folyamatosan fejlődik. A közösségi életet meghatározó terek és parkok fejlesztése szívügyünk. A település közösségének erejét jól példázza a "MegSzépülAVárosom" szavazásán elért győzelem is, amely bebizonyította, hogy az itt élő emberek szeretik otthonukat, Gyöngyöst, és elkötelezettek a városrész fejlődése mellett. Ezúton köszönöm a helyi polgárok aktivitását, sok-sok szavazatát és azt a társadalmi érzékenységet és felelősségvállalást, amelyet az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezés mögött álló vállalatok képviselnek. Köszönjük, hogy segítségükkel hozzájárultak a kisposta mögötti terület fitnesz eszközökkel való kibővítéséhez." - mondta el Hiesz György, Gyöngyös polgármestere.

    A projekt vezetői a program egyre nagyobb sikerét látva bejelentették, hogy hamarosan ismét elindítják a szavazást, hogy egy újabb város vagy budapesti kerület kaphasson esélyt. A szavazás elindításáról és menetéről további részleteket a projekt honlapján, a www.megszepulavarosom.hu oldalon fognak közzétenni a szervezők.

    "A projektben résztvevő vállalatok évek óta jelen vannak a hazai piacon, saját szegmensükben nem egy piacvezető is. A "MegszépülAVárosom" pályázat a társadalmi felelősségvállalás jegyében született meg, a cégek vallják, hogy környezetünkért, lakóterünk állapotáért mindannyian felelősséggel tartozunk! A program keretein belül már négy közterületet tudtunk megszépíteni. A most átadott terület is megvalósítja mindezt a gondolatiságot, így Gyöngyös lakói egy igazi közösségi térrel gazdagodtak" - fűzte hozzá Jagodics Rita, a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. ügyvezető igazgatója, a projekt kitalálója és koordinátora.

    A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.


    Közösségi funkciók