3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Karriernap Egerben, ingyenes buszjárattal

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.10.31. kedd
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Álláskeresők, középiskolások, egyetemisták, pályakezdők és pályamódosítók részére rendez állásbörzét és karriernapot Egerben a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 7-én. A rendezvényre Gyöngyösről ingyenes autóbuszjárat indul.

     
     

    A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett állásbörze és karriernap egyik legfontosabb célja, hogy támogassa a munkaadók és munkavállalók könnyebb egymásra találását. Az egésznapos rendezvény egyrészről kiállítás, ahol a Heves megyei munkáltatók saját standjukon lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen vehessék fel a kapcsolatot az érdeklődő leendő munkavállalóikkal. Másrészről karriertanácsadás, ahol az előadói sarokban folyamatosan előadások hangzanak majd el álláskeresés, önéletrajzírás, karriertervezés, önmegvalósítás témakörében.

    Az egésznapos rendezvény alatt a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy a helyszínen elkészíthessék fényképes önéletrajzukat, vagy akár próbainterjún is részt vegyenek. Itt következmények nélkül kérdezhetnek a HR-esektől, kérhetnek személyes tanácsot.

    A karriernapra várják az álláskeresőkön kívül a GYES-ről visszatérő anyukákat, a középiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket is, hisz diákmunkával, gyakornoki pozíciókkal és duális képzéssel kapcsolatban is kínálnak lehetőséget a kiállító cégek, a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya továbbképzési lehetőségekről, támogatási programokról is tájékoztatja az érdeklődőket.

    A szakmai előadásokon keresztül a látogatók megtudhatják, hogyan készüljenek fel egy állásinterjúra, hogyan írjanak önéletrajzot, hogyan adják el magukat leendő munkavállalójuk részére. A felkészítéssel megelőzhető a bizonytalanság, az interjúk során keletkező feszültség, a próbainterjúk és személyes kapcsolatok révén a leendő munkavállalók önbizalomra tehetnek szert.

    További szakmai segítséget nyújtanak az Eger Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktuma együttműködő szervezetei is.

    A rendezvényre a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes buszjáratot indít, mellyel az álláskeresők egyszerűen megoldhatják az Egerbe való beutazást és a hazautazást. A buszjáratok természetesen oda-vissza közlekednek. Érkezéstől számított 3 óra múlva indulnak vissza.

    Az autóbuszok az alábbi településeket érintik:

    1.) Gyöngyös, Abasár, Markaz, Domoszló, Kisnána, Verpelét, Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kerecsend, Eger

    2.) Heves, Tenk, Dormánd, Füzesabony, Maklár, Nagytálya, Andornaktálya, Eger

    3.) Pétervására, Mátraballa, Mátraderecske, Recsk, Sirok, Egerbekta, Eger

    Regisztráció a felszálláshoz: IDE KATTINTVA

    Buszmenetrend:

    8.00 óra Gyöngyös, autóbusz-állomás

    8.15 óra Abasár, községháza

    8.25 óra Markaz, községháza

    8.40 óra Domoszló, aut.-vt.

    8.55 óra Kisnána, aut.-vt.

    9.10 óra Verpelét, aut.-vt.

    9.20 óra Feldebrő, községháza

    9.30 óra Aldebrő, községháza

    9.40 óra Tófalu, kisbolt megállóhely

    9.50 Kápolna, aut-vt.

    10.00 óra Kerecsend, aut.-vt.

    10.30 Eger, Bartók tér 4.

    Visszaindulás időpontja: várhatóan 14.00 óra

    További információért látogasson el a HKIK oldalára.


    Közösségi funkciók