3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Már hizlalják a jeget a korcsolyapályán

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.11.17. péntek
 
Utoljára módosítva: 2017-11-17 10:32
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    Nagyobb jégfelülettel, fedett nézőtérrel és hüttével, a tavalyi árakon várja a korcsolyázókat november 24-étől a Gyöngyösi Jégpálya. A látványos megnyitó alkalmával mindenki ingyenesen próbálhatja ki a jeget.

     
     

    Szerkezetkész állapotban van a Gyöngyösi Jégpálya a Dr. Csépe György Városi Uszoda és Termálstrandon. Csütörtök este a jeget is elkezdték hizlalni, így a jövő hét pénteki szezonnyitóra minden készen áll majd – mondta el a jégpályán tartott sajtótájékoztatón Juhász Péter, az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft. ügyvezetője.

    – A pálya szerkezetkész állapotban van, a tavalyinál nagyobb sátor alatt kapott helyet, így növelni tudtuk a jégfelületet, és mintegy hatszáz négyzetméteres pálya áll majd a korcsolyázók rendelkezésére. Ez a sátor ad helyet idén a lelátónak is, ahonnan a szülők térítésmentesen követhetik nyomon gyermekeiket, a kiszolgáló épületet pedig előtetővel láttuk el, így egy hüttét hoztunk létre, ahol akár születésnapi zsúrokat, céges rendezvényeket is lehet tartani. A hűtőberendezéseket a lakóházaktól távolabb helyeztük el, aminek köszönhetően a zajszennyezést is tudtuk csökkenteni.

    A november 24. és február 25. között nyitva tartó műjégpálya belépőinek árai nem változnak, a tavalyi árakon korcsolyázhatunk majd, a szülőknek pedig ebben a szezonban sem kell jegyet váltaniuk, ha elkísérik gyermekeiket. A városi strand második alkalommal ad helyet a műjégpályának, Hiesz György polgármester szerint kedvezők a tavalyi tapasztalatok.

    – Azt gondolom, a legjobb helyszínt sikerült megtalálnunk a műjégpályának, itt minden kiszolgáló létesítmény rendelkezésre áll a biztonságos és színvonalas működéshez. A tavalyi tapasztalatok pozitívak, azt gondolom, jó döntést hoztunk, amikor a pálya megvásárlásáról döntöttünk, hiszen olyan szolgáltatást tudunk nyújtani nem csak a gyöngyösieknek, hanem a környező településeken élőknek is, ami sokaknak jelent kellemes kikapcsolódást a téli időszakban.

    A jégpálya november 24-én látványos ünnepséggel nyitja meg kapuit, fellép Rico és Miss Mood, lesznek tűzzsonglőrök és tűzijáték is. Ezen a napon mindenki ingyenes veheti igénybe a pálya szolgáltatásait, de akciókkal és programokkal a teljes szezonra készülnek az üzemeltetők. Lesz jégdiszkó a fiataloknak, mini-diszkó a legkisebbeknek, forraltbor az idősebbeknek, tea, kürtőskalács és hamisítatlan adventi hangulat várja majd a korcsolyázni vágyókat.


    Közösségi funkciók