3 °C

 
 
14/2021.(IV.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. április 16-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

13/2021.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. március 26-án rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A PÉNZBELI ÉS TERMÉSZETBENI SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

11/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2021. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

10/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Bővebben


Ünnepi díszben a város karácsonyfája

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2017.12.01. péntek
 
 
     

    Bezár
    Cikk küldés
     
     

    A Fecske Úti Tagóvoda óvodásai készítették idén mindenki karácsonyfájának díszeit. A Fő téren álló mamutfenyőt pénteken öltöztették ünnepi díszbe, ahogy azt a kilenc másik fenyőt is, amelyek mindegyikét egy-egy óvoda növendékei díszítették fel.

     
     

    A város óvodásaival telt meg péntek délelőtt a Gyöngyösi Adventi Fő téri helyszíne, ahol kilenc fenyő várta az ovisokat. A fák mindegyikére egy-egy óvoda készített díszeket, amiket a gyerekek nagy örömmel helyeztek el az ágakon. A karácsonyfák az adventi rendezvénysorozat végéig díszítik majd a Fő teret.

    Az óvodások ünnepi díszbe öltöztették a Fő tér északi végén álló mamutfenyőt is, amely 2014 óta minden évben a város karácsonyfájaként tündököl az ünnepi időszakban. A díszeket idén a Fecske Úti Tagóvoda óvodásai készítették, a felhelyezésükben pedig a Katasztrófavédelem munkatársai segítettek.

    Feldíszítették Gyöngyös karácsonyfáját

     
    25 kép
    Dátum: 2017-12-01 17:15:00
     

    A karácsonyfadíszítéssel elkezdődött a Gyöngyösi Advent a Fő téri helyszínen is, ahol a gyerekek a műsorban is helyet kapnak: minden szombaton 15 órától ők indítják a programokat. Advent első hétvégéjén a Jeruzsálem Úti, a Fecske Úti és a Tündérkert Tagóvoda növendékei lépnek színpadra, majd Mihályi Réka gyermekműsorával és a For You Acapella fellépésével folytatódnak a programok. Vasárnap Cseh-Vincze Aranka és Gergely Róbert lép színpadra, majd 17 órától Hiesz György polgármester és Juhász Ferenc plébános-kanonok meggyújtja az első gyertyát a város adventi koszorúján. Advent első vasárnapjának programjai a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban zárulnak, ahol 19 órától Zorán ad ünnepi koncertet.

    A Gyöngyösi Advent a Fő tér mellett a Belváros téren várja az ünnepelni vágyókat, ahol ezen a hétvégén mások mellett Bereczki Zoltán és Gájer Bálint is fellép. A hangulatos adventi vásár mindkét helyszínen folyamatosan vár mindenkit. A részletes programokat megtalálja a Gyöngyös Advent műsorfüzetében, itt.


    Közösségi funkciók